Revoltă fără precedent în Liga I: meci abandonat la pauză!

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Pandurii n-au reuşit să stea în ghete la Târgu Mureş
Jucătorii de la Pandurii n-au reuşit să stea în ghete la Târgu Mureş

Pandurii Târgu-Jiu scrie istorie în fotbalul românesc. Niciodată nu s-a mai întâmplat ca o echipă să rămână la vestiare şi să abandoneze meciul la pauză.

De câteva săptămâni, de când a venit frigul, pe unele stadioane din România numai fotbal nu se poate juca, iar terenurile îngheţate pun în pericol sănătatea jucătorilor. Nimeni n-a avut însă până acum tupeul să ia atitudine şi să tragă un semnal de alarmă. Duminică seară, la Târgu Mureş, partida ASA – Pandurii a consemnat un episod nemaiîntâlnit, oaspeţii refuzând să se prezinte pentru startul părţii secunde, la scorul de 2-0 pentru mureşeni. Pentru că nu mai avea pe cine să arbitreze, centralul Marius Avram a aşteptat trei minute, conform regulamentului, fluierând apoi finalul. Cel mai probabil, rezultatul oficial va fi de 3-0 la “masa verde” pentru gazde.

“Am suficienţi ani în fotbal, dar aşa condiţii n-am mai văzut. N-am ştiut că venim la patinaj. Sânmărtean şi Pleaşcă au refuzat din start să joace”, a declarat antrenorul “pandurilor”, Petre Grigoraş, care a aruncat vina pe organizatorii de la ASA. “Nu s-a dat drumul la încălzirea terenului. Îmi pare rău că am jucat şi prima repriză pentru că unii jucători s-au accidentat. Au lovituri, julituri, unul cred că are fractură”, a precizat Grigoraş. Singura măsură concretă luată de cei de la ASA pentru îmbunătăţirea stării gazonului a fost banala sare, aruncată în spaţiul de joc înainte de startul disputei.

Jucătorii de la Pandurii au luat această decizie radicală şi sub influenţa situaţiei catastrofale de la club, majoritatea aşteptând să plece cât mai repede în alte părţi. “Cred că la Pandurii vor rămâne doar copiii. E foarte greu să joci dacă nu eşti plătit de luni bune”, a adăugat Petre Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net