Revolta Cristinei Neagu: ”Echipa trebuie să-și respecte jucătoarele”

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu în aruncareFOTO: Sportpictures.eu
Cristina Neagu în aruncareFOTO: Sportpictures.eu

CSM București nu a avut nici o șansă pe propriul teren în meciul cu formația rusă Rostov-Don, restanță din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor. Rusoaicele s-au impus cu 27-22 (16-10), iar la final Cristina Neagu a dat frâu liber nemulțumirilor strânse în timp.

”Niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe. Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste. Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem. Însă am încercat în fiecare zi să dăm ce avem mai bun”, a declarat Neagu la finalul partidei în care a marcat 11 goluri.

Handbalistele de la CSM București au primit un salariu în 5 luni

Cea mai bună handbalistă din lume spune că, deși așteaptă cu nerăbdare Europeanul care va începe la 3 decembrie, nu crede că va putea fi în formă, având în vedere ultimele două luni foarte dificile pentru ea din cauza accidentărilor. „Nu vă bazați pe mine. Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată. Am nevoie de timp, am nevoie de o perioadă îndelungată fără probleme de sănătate pentru a mă putea antrena”, a mai spus Cristina Neagu (32 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net