Recital cu audienţă record pentru Bogdan Vlădău

vladau_morosanu.jpg

Moroşanu i-a ţinut pumnii
Moroşanu i-a ţinut pumnii

Fosta vedetă a show-ului Burlacul, Bogdan Vlădău, face paşi rapizi în industria muzicală, iar în week-end, ultimul său single s-a auzit în 90 de ţări. Cântăreţul a fost selectat să deschidă gala Superkombat World Grand Prix, organizată de Eduard Irimia în Olanda.

Mare fan al sporturilor de contact, fiind la rândul său practicant de kickbox, Vlădău a urcat în ring chiar înainte ca Moroşanu, Redouan Cairo şi Cristi Spetcu să fie prezentaţi oficial pentru cea mai importantă gală din Olanda în ultimii trei ani. Cu o audienţă record, milioane de telespectatori urmând gala în faţa televizoarelor, Vlădău a smuls aplauzele celor 3.000 de spectatori aflaţi în tribunele de la Topsportcentrum după ce a interpretat “Time to move”. Printre cei care l-au felicitat se numără şi triplul campion mondial Remy Bonjasky, stability chiar la Almere, oraşul în care s-a disputat gala.

Vlădău a urmărit apoi chiar de lângă ring confruntările în care au fost implicaţi sportivii români. "A avut o dublă importanţă pentru mine. Am cântat în faţa a milioane de oameni din întreaga lume, dar i-am urmărit la lucru şi pe Cristi Spetcu şi Moroşanu, primul fiind ca un frate mai mic pentru mine fiindcă ne-am antrenat împreună în trecut. Sincer, am avut emoţii mai mult la meciul lui decât atunci când am cântat eu. Am rămas încântat de gală, cu siguranţă îmi voi găsi timp să ajung şi pe 25 octombrie la Geneva", a spus artistul român.

poza.jpg

Cântăreţul a fost selectat să deschidă gala Superkombat World Grand Prix, organizată de Eduard Irimia în Olanda
Cântăreţul a fost selectat să deschidă gala Superkombat World Grand Prix, organizată de Eduard Irimia în Olanda

La final, Vlădău a ţinut să aibă amintiri cu luptătorii români, pozându-se cu Moroşanu imediat după ce singurul luptător-politician din România a coborât învingător din ring şi şi-a asigurat calificarea în marea finală Superkombat de la Milano, programată pentru 22 noiembrie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Bogdan Stoica va fi singurul tricolor prezent în Eliminarea Finală

    Eliminarea Finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 25 octombrie în Elveţia, la Geneva, iar românul Andrei Stoica va fi capul de afiş al evenimentului, urmând să îşi apere titlul mondial la categoria super cruiser în faţa spaniolului Moises Baute.

  • Victor Slav se antrenase cu Paul Logan cu doar două zile înainte

    Bianca Drăguşanu a reuşit să-l impresioneze cu formele ei pe noul star al filmelor de acţiune de la Hollywood, americanul Paul Logan. Actorul, sosit în România pentru un nou proiect cinematografic pus la cale cu promotorul Eduard Irimia, se află în căutare de locaţii, dar şi pentru formarea unei echipe de producţie, iar printre cei vizaţi se află şi doctorul Kasem, esteticianul vedetelor.

  • Primul meci a fost cel dintre cântăreţul român Bogdan Vlădău şi actorul Paul Logan, acesta din urmă dovedindu-se mai puternic.

    Bogdan Vlădău, Victor Slav, campionii din Superkombat, Bogdan Stoica şi Benjamin Adegbuyi, împreună cu actorul american Paul Logan şi-au pus muşchii la bătaie în scop caritabil, aceştia confrruntându-se la skandenberg pentru a ajuta mai mulţi elevi de la un orfelinat din judeţul Ilfov.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1