«Rechinul» a dat la somon la malul Pacificului

Ultima actualizare:

Dornic să răzbune înfrângerea suferită în iunie în faţa canadianului Jean Pascal (26 de ani), Adrian Diaconu a revenit luna trecută în Canada pentru a relua antrenamentele.

Printre orele dedicate boxului, "Rechinul" şi-a găsit puţin timp şi pentru a-şi satisface marea sa pasiune: pescuitul.

"Imediat ce m-am întors din România, am plecat pentru o săptămână la Vancouver, la pescuit de somon în Pacific. A fost pentru prima oară când am prins peşte în ocean şi a fost o experienţă plăcută pe care aş vrea să o repet mai des. Duminica trecută, am prins şi ceva păstrăv în Quebec", ne-a spus fericit Adrian.

Reîntors în sala de box de aproape o lună, Diaconu a slăbit deja 4 kilograme din surplusul de 10 kilograme adunate în vacanţa din România.

"Rechinul" a asistat săptămâna trecută şi la meciul în care "killer-ul" său Jean Pascal şi-a apărat cu succes titlul mondial în faţa italianului Silvio Branco.

"Nu mi s-a părut nimic deosebit, pentru mine a fost o luptă lipsită de spectacol. Vina îi aparţine lui Pascal, care încearcă să «fure» reprizele în ultimele secunde prin câteva lovituri artificiale. Sunt câteva puncte fragile la Pascal pe care le-am descoperit şi voi încerca să le pun în aplicare la meciul următor", ne-a explicat Diaconu, care va începe de săptămâna viitoare şi reprize de sparring cu câţiva adversari cu un profil asemănător stilului lui Pascal.

Sala va fi plină la revanşa cu Pascal

După ce partida precedentă cu canadianul Jean Pascal a adus 13.659 de fani ai boxului în tribunele arenei "Bell Centre" din Montreal, Adrian Diaconu susţine că duelul de pe 11 decembrie va produce un adevărat record de asistenţă pe plan local.

"Televiziunea cu pay-par-view din Quebec a făcut un profit bun la acea partidă. Pe plan local este un interes imens, chiar mai mare decât la primul meci cu Pascal. Se pare că vor veni şi foarte mulţi spectatori, undeva peste 15.000 de oameni", ne-a dezvăluit Adrian Diaconu.

Complexul Bell Centre din Montreal are o capacitate maximă de 21.000 de locuri în picioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net