A ras cu buldozerul 12 milioane de dolari!

Ultima actualizare:

    Elin Nordegren a decis să rupă legătura  cu trecutul, demolând  casa în care a  locuit cu Tiger Woods (Fotografii: Splashnews)
Elin Nordegren a decis să rupă legătura cu trecutul, demolând casa în care a locuit cu Tiger Woods (Fotografii: Splashnews)

A trecut ceva timp de la scandalul sexual care a dus la divorţul dintre Tiger Woods şi Elin Nordegren, însă cei doi rămân în vizorul presei. Iar dacă jucătorul de golf a reuşit recent să câştige din nou un turneu, fosta lui soţie s-a "remarcat" prin faptul că a demolat casa din North Palm Beach.

N-ar fi fost nimic neobişnuit dacă respectiva reşedinţă din Florida n-ar fi valorat 12 milioane de dolari - avea 850 m2, şase dormitoare şi opt băi, iar impozitul plătit anual, pentru ea, se ridica la 300.000 de dolari!

Cum a primit 100 de milioane de la Tiger Woods, în urma divorţului, Elin Nordegren şi-a permis însă să ceară punerea imobilului la pământ, cu buldozerul. Acesta nu arăta deloc rău, însă probabil că trezea amintiri neplăcute.

În locul superbei vile nu a mai rămas acum decât pământ

simeon stalpnicul png

Soţia înşelată a angajat şi un arhitect cunoscut din SUA pentru a creiona noua casă pe proprietatea din Florida. Va fi vorba despre ceva exclusivist, motiv pentru care nimeni nu are voie, prin contract, să ofere informaţii presei.

Elin şi Tiger s-au cunoscut cu ocazia unui turneu de golf desfăşurat în Marea Britanie în 2001. S-au logodit în noiembrie 2003, în Africa de Sud, iar ceremonia de căsătorie a avut loc la 5 octombrie 2004 pe un teren de golf din Sandy Lane (Barbados).

simeon stalpnicul png

Nunta a costat 1,5 milioane dolari. Elin a adus pe lume un băiat şi o fată, dar căsătoria de vis nu avea să dureze mai mult de 5 ani.

La 2 decembrie 2009, au apărut primele dezvăluiri despre infidelităţile lui Tiger, care recunoaşte că şi-a înşelat nevasta de 11 ori. Divorţul dintre Tiger Woods şi Elin Nordegren a fost pronunţat de un tribunal din Florida, la 23 august 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net