Rămâne trofeul în România?

Ultima actualizare:

    Andreea Mitu  îşi doreşte să ajungă  în fazele superioare  ale turneului de  la Bucureşti
Andreea Mitu îşi doreşte să ajungă în fazele superioare ale turneului de la Bucureşti

Româncele din circuitul profesionist de tenis au avut un început de an foarte bun, culminând şi cu calificarea echipei de Fed Cup între cele mai bune opt reprezentante ale lumii. În iulie, iubitorii tenisului pot vedea la lucru, la Bucureşti, şase dintre sportivele noastre. Vor lipsi însă cel mai bine clasate, Simona Halep şi Irina Begu.

BRD Bucharest Open 2015 are loc la Bucureşti, între 11 şi 19 iulie. La start se vor alinia nume importante ale circuitului WTA, favorite fiind Sara Errani, Roberta Vinci şi Karin Knapp. 

România are nu mai puţin de şase reprezentante, doar două fiind printre capii de serie: Alexandra Dulgheru este favorită numărul 4, Monica Niculescu, favorită 7.

Meciurile vor fi în direct pe DigiSport

Revelaţia ultimelor luni, Andreea Mitu, ajunsă pe locul 68 WTA după optimile de finală de la Roland Garros, participă şi ea la turneuşi sper să ajungă cât mai departe: “Trebuia să fiu la turneul de la s-Hertogenbosch, dar iată sunt la Bucureşti şi sper să nu mai am emoţii ca anul trecut. Scopul meu pentru finalul acestui an este să ajung în Top 50 Anul trecut a fost o presiune deosebită pentru mine, dar acum m-am obişnuit cu terenurile mari, cu publicul, m-am maturizat şi doresc să am o prestaţie cât mai bună”

Pe lângă cele trei, alte trei tenismane românce au primit wild-carduri din partea organizatorilor BRD Bucharest Open: Sorana Cîrstea, Patricia Maria Ţig şi Ana Bogdan. 

Turneul, câştigat anul de Simona Halep, are premii totale în valoare de 250.000 de dolari, învingătoarea primeşte 280 depuncte WTA, iar finalista 180. 

Simona Halep
Simona Halep

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net