Radu Voina: "Am jucat prost, dar mai important e că am câştigat"

CLIIMA20091204_0055_1.jpg

Radu Voina îşi atenţionează elevele să nu subestimeze niciun adversar

Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, Radu Voina, a declarat, duminică, pentru NewsIn, că elevele sale au intrat mai puţin montate în partida cu Japonia, dar în ciuda jocului slab victoria tricolorelor a fost una categorică.

"Probabil, fetele au fost mai puţin montate. Au ratat mult, iar pe apărare japonezele ne-au surprins cu jocul rapid, deşi noi le-am studiat şi ştiam la ce să ne aşteptăm. Am avut o repriză proastă şi una mai puţin proastă. Concluzia e că am jucat prost, dar am câştigat totuşi la 9 goluri", a explicat Radu Voina.

Selecţionerul se gândeşte deja la partida cu Ungaria de luni: "A venit bine meciul de azi, aveam nevoie de un şoc, pentru că vine partida cu Ungaria, una grea, pentru că punctele contează pentru calificare. Nu ştiu dacă Ramona Maier va juca, sunt speranţe puţine, pentru că nu s-a antrenat. Mă gândesc dacă ea va putea să intre în meciul cu Tunisia şi să o pregătim de partida cu Norvegia".

Selecţionata României s-a impus, duminică, în faţa naţionalei Japoniei, scor 37-28, în cel de-al doilea meci din Grupa C, la Campionatul Mondial din China. Astfel, naţionala lui Radu Voina este lider în această grupă, urmată pe podium de Ungaria şi Norvegia.

Următorul meci al naţionalei noastre este programat luni, de la ora 15:15, cu Ungaria.


Loading...