Radu Valahu, uriaşul alintat de soţie «Şoricelul»

Ultima actualizare:

    Radu Valahu
Radu Valahu

Bucureşteanul Radu Georgescu, zis Radu Valahu, este considerat cel mai puternic român din toate timpurile. Are 150 de kilograme şi 1,88 m înălţime. Este instructor de culturism şi fitness şi multiplu campion naţional la skandenberg. Cu alura impozantă, la prima vedere îţi dă fiori. În realitate, Radu este un „uriaş” sensibil, prietenos şi cu suflet de copil. În timpul liber scrie poezii şi epigrame, iar soţia, o minionă de doar 48 kg, îl alintă Şoricelul.

Radu urăşte violenţa şi trăieşte fiecare zi plin de energie şi optimism. Ia în serios sportul, iar în vocabularul său nu se regăseşte formularea „nu pot”. Îşi ghidează viaţa după principii sănătoase şi simple: fiecare zi trebuie să fie o sărbătoare, scrie adevarul.ro. La cei 43 de ani,  Radu şi-a făcut un renume prin participarea la competiţiile de skandenberg, iar apoi a demonstrat că este cel mai puternic om din România, prin diverse recorduri de forţă.

Cu soţia lui, Roxana
Cu soţia lui, Roxana

A tras după el avioane, vapoare, vagoane, o basculantă plină cu zăpadă la minus 25 de grade, un TIR de peste 20 de tone, a sărit de pe o trambulină făcând salt pe spate de la 7,5 metri, cu artificii în mână şi a aterizat perfect în picioare. Înotând a reuşit să tragă două vapoare legate (20 de tone) pline cu oameni, a făcut skandenberg la 7 metri sub apă.  La un moment dat, era recunoscut drept românul cu cea mai mare circumferinţă a braţului, de 58 de centimetri, calitatea care i-a adus şi porecla “Braţ de fier”.

Ridică în palmă  un copil ca şi când  ar fi o jucărie
Ridică în palmă un copil ca şi când ar fi o jucărie

Când nu este însă în centrul atenţiei, Radu este un tip normal. Are grijă să se odihnească, să se relaxeze în sânul familiei, dar şi să adopte o alimentaţie sănătoasă. De aceea, Radu este un tip sănătos tun. “Am fost să facem nişte analize la Spitalul Floreasca şi s-a mirat toată lumea. Nu are pic de grăsime depusă pe organe”, povesteşte zâmbind soţia sa, Roxana, fostă prezentatoare tv.  În realitate, Radu este un tip sensibil, o persoană calmă şi cu simţul umorului, un copil într-un trup de uriaş. “Ne-am întâlnit acum 5 ani şi de atunci suntem de nedespărţit. Toată lumea râde când aude că îl alint „Şoricelul”.

Are circumferinţa braţului de 58 cm

Este blând, grijuliu şi foarte romantic. Nu se enervează, însă are nişte principii clare după care se ghidează, nu suportă minciuna şi nedreptatea. Este un tip inteligent şi foarte ambiţios”, povesteşte Roxana.


    Ridică în palmă  un copil ca şi când  ar fi o jucărie
Ridică în palmă un copil ca şi când ar fi o jucărie

Prima lor întâlnire a fost într-un platou de televiziune, unde Radu, pus să dea o probă de forţă, a ridicat-o în palmă. Roxana are doar 48 kg! A fost începutul poveştii de iubire care durează de 5 ani şi care a culminat cu o nuntă de zile mari. Chiar dacă pare fragilă, Roxana Avram Georgescu, este multiplă campioană naţională la skandenberg. Şi-a descoperit braţele de fier atunci când l-a cunoscut pe Radu. Recunoaşte că are forţă cât un bărbat, nu se dă în lături nici să taie lemne cu toporul iarna sau să dea zăpada. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net