Prosopul lui Kobe Bryant, vândut cu 33.000 de dolari

kobe_bryant_prosop.jpg

Acesta este prosopul ținut pe umeri de Kobe la 13 aprilie 2016
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la 41 de ani
FOTO: EPA

Fanii lui Kobe Bryant au început să transforme în bani amintirile de la fostul baschetbalist decedat în accident de elicopter în urmă cu două luni.

Unul dintre aceștia a decis să scoată la licitație prosopul pe care americanul l-a ţinut peste în timpul discursului de retragere ținut după ultimul său meci în NBA. Și a obținut pe el 33.000 de dolari. Prosopul are o însemnătate specială pentru suporterii lui Kobe Bryant, deoarece este ultimul pe care l-a folosit legenda NBA înainte de a se retrage. Momentul a avut loc la 13 aprilie 2016, după ultimul meci al carierei cvintuplului campion NBA, câștigat de echipa lui, Los Angeles Lakers, cu scorul de 101-96, în fața formației Utah Jazz. O partidă în care Kobe a marcat 60 de puncte. Acel prosop a fost luat de un fan de pe spatele baschetbalistului când acesta se îndrepta spre vestiare, iar acum a fost vândut pentru 33.000 de dolari.

Kobe Bryant (41 de ani) a încetat din viaţă în urma unui accident de elicopter produs în luna ianuarie, în apropiere de Los Angeles, în care au mai decedat alte opt persoane, între care şi fiica sa, Gianna.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1