Ponor şi Drăgulescu se întorc în gimnastică!

Ultima actualizare:

    Cătălina PonorFoto Click!
Cătălina PonorFoto Click!

Preşedintele FRG, Adrian Stoica, a anunţat că Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor doresc să revină în competiţii. Ei au fost înscrişi în sistemul de control antidoping WADA, măsura fiind obligatorie cu şase luni înaintea intrării în concurs.

"Da, e adevărat. Amândoi au dorinţa de a reveni în activitate, care înseamnă din punctul nostru de vedere să-i înscriem în sistemul de control WADA cu şase luni înainte de o eventuală revenire clară în competiţii. Ţinând cont de dorinţa lor, am luat această decizie fără de care nu ar putea concura dacă ar ajunge la acel punct", a declarat Adrian Stoica.

Drăgulescu se pregăteşte şi cu lotul României, iar Cătălina Ponor se află încă în Puerto Rico, antrenându-se separat. "Amândoi se pregătesc prin mijloace proprii, şi chiar dacă se pregătesc şi cu loturile, mă refer la Marian Drăgulescu, nu au niciun fel de subvenţie din partea noastră. Este ceva legat de renta lor viageră care nu se poate suprapune cu o altă cheltuială a statului cu pregătirea lor. Când vor veni să spună: gata, intrăm în pregătire, noi vom anunţa oficial acest lucru, obligatoriu pentru suspendarea rentei lor viagere", a spus Stoica."Dacă îşi vor reveni la o anumită structură de pregătire, chiar dacă nu la un maxim de formă, dar undeva să poată ajunge să ajute echipele României, atunci cu braţele deschise îi aşteptăm. Va fi greu, dar nu vrem să le tăiem entuziasmul şi cred că, în mod sigur, va fi benefic pentru ambele părţi", a mai afirmat acesta.Cătălina Ponor (27 de ani) ar putea intra în concursuri de la data de 12 iulie, iar Marian Drăgulescu (34 de ani) din 5 august.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net