Pokerul a cucerit și vedetele din UFC

Ultima actualizare:

    Cei mai noi ambasadori PokerStars
Cei mai noi ambasadori PokerStars

Celebrul Bruce Buffer, vocea Octagon-ului, Daniel Cormier, campion de box la categorie grea și care acum evoluează în UFC, şi boxerul profesionist Johnny Walker, locul 12 la categoria semigrea au devenit ambasadorii celei mai mari companii de poker din lume.

Cei trei au fost prezenţi la un eveniment de presă care a avut loc după cântarul oficial din cadrul UFC® 237, eveniment care a sărbătorit colaborarea şi lansarea primului produs Spin & Go realizat de câtre PokerStars în colaborare cu UFC şi a anunţat numeroasele produse, promoţii şi experienţe pe care le va genera acest parteneriat.

Cei mai noi membri ai echipei PokerStars au fost primiţi în grup de Andre Akkari, Ambasador PokerStars şi jucător profesionist de poker. „Pentru mine şi pentru mulţi brazilieni, poker-ul şi MMA sunt adevărate pasiuni,” a declarat Akkari. „Când iubitorii de poker au ocazia să intre în lumea UFC, iar fanii UFC se pot bucura şi mai mult de ceea ce iubesc, este cu adevărat fascinant. Suntem onoraţi să avem atleţi de asemenea valoare alături de noi.”

“Parteneriatul aduce laolaltă două nume grele din industria divertismentului şi, din fericire pentru mine, două din marile mele pasiuni,” a declarat Bruce Buffer. „Am fost jucător de poker toată viaţa. Sunt un obişnuit al meselor de poker în oraşul meu natal şi îmi amintesc cum am urmărit performanţa legendară a lui Moneymaker în 2003, chiar înainte ca acesta să devină membru al echipei PokerStars. Asemenea lui, şi eu fac parte din acest grup select de atleţi şi jucători profesionişti de poker şi este o mare onoare pentru mine.”

„Sunt încântat să reprezint PokerStars în cadrul acestui partneriar cu UFC. Îmi plac provocările şi profit de orice ocazie pentru a-mi perfecţiona jocul,” a declarat Johnny Walker. „PokerStars sunt cei mai buni în ceea ce fac. La fel și cei din echipa UFC. Este absolut normal să aduci laolaltă experţi de talie mondială pentru a oferi oportunităţi fascinante fanilor din întreaga lume. Prezenţa acestor vedete de excepţie în echipa PokerStars nu face decât să sublinieze esenţa parteneriatului nostru cu UFC, obiectivul fiind acela de a aduce frenezia din Octagon mai aproape de clienţii noştri,” a declarat Christopher Coyne, Director Marketing, Stars Interactive Group. „Suntem încântaţi că fanii au sărbătorit alături de noi implicându-se în ctivităţile premergătoare evenimentului UFC 237 şi abia aşteptăm să le oferim noi experienţe odată cu extinderea parteneriatului cu UFC. Veţi vedea marile vedete implicate în promoţii, evenimente, campanii şi multe altele.”

Dornic să promoveze cultura braziliană în timpul pregătirilor pentru UFC® 237, PokerStars a adus UFC chiar în inima oraşului Rio de Janeiro colaborând cu renumiţi artişti stradali brazilieni în efortul de a crea ‘Lambe Lambe’, un stil specific de artă stradală locală.

Johnny Walker si o inedită masă de joc din nisip
Johnny Walker si o inedită masă de joc din nisip

De asemenea, sportivii MMA Rose Namajunas, Jessica Andrade, Jared Cannonier şi Anderson Silva au apărut în ilustraţiile unei serii exclusiviste de cărţi de joc create de Marcelo Ment, Carlos Bobi, Cazé şi Lidia Viber, care au fost apoi ascunse peste tot prin oraş. Lucrările de artă i-au purtat pe fani într-o „vânătoare” prin Rio în cadrul unui concurs care le-a dat ocazia să câştige cel mai tare pachet VIP PokerStars şi UFC pentru UFC® 237.

Tot în cadrul festivităţilor a apărut o spectaculoasă sculptură din nisip pe celebra plajă Copacabana. Realizată de talentatul sculptor local Rogean Rodrigues, construcţia 3D i-a reprezentat pe luptătorii UFC® 237 Jared Cannonier şi Anderson Silva, spre încântarea fanilor aflaţi în trecere prin zonă.

Surprizele nu s-au încheiat aici, căci la Arena Jeunesse, artistul Jair Damasceno, renumit în întreaga lume pentru sculpturile sale, a creat o instalaţie din nisip, înaltă de doi metri, care îi reprezenta pe Anderson Silva şi Johnny Walker jucând poker. Întrebarea rămasă pe buzele tuturor fanilor a fost: „Care dintre ei avea mâna câştigătoare?”

În următoarele luni vor fi anunţate o serie de produse şi promoții speciale UFC şi PokerStars. Turneele Spin & Go marca UFC vor fi disponibile pe toate licenţele, cu excepţia PokerStars.pt şi .cz.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net