Pistorius, un criminal dopat !Avea casa plină de testosteron şi seringi!

Ultima actualizare:

"Am găsit două cutii de testosteron şi seringi în camera lui Pistorius", a spus un poliţist în sala de tribunal unde e judecat Pistorius. Sportivul se află azi în faţa judecătorilor pentru a cere eliberarea pe cauţiune, iar audierile ar putea dura până vineri.

În casă, conform detectivilor, s-a găsit şi muniţie fără licenţă.

Detectivului care conduce investigaţia, Hilton Botha, a declarat că un martor a auzit ţipete provenind din casa lui Pistorius înainte ca iubita sa să fie ucisă cu patru gloanţe. Mai mult, au fost persoane care au văzut lumini aprinse în locuinţă, deşi sportivul a anunţat că nu a aprins nici un bec.

Procurorul-şef al cazului, Gerrie Nel, a declarat: "Dacă eu mă înarmez, merg o anumită distanţă şi apoi omor pe cineva, nu există niciun dubiu. E crimă cu premeditare".

Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de miercuri spre joi. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fost fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Pistorius a intrat în istoria atletismului mondial la JO de la Londra, când a devenit primul alergător cu ambele picioare amputate care a concurat în competiţiile olimpice rezervate sportivilor fără dizabilităţi. El a ajuns în semifinalele probei de 400 de metri.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net