Pistorius e mai tare decât un cal de curse!

Ultima actualizare:

    Oscar Pistorius
Oscar Pistorius

Sud-africanul Oscar Pistorius a uimit din nou întreaga lume. Multiplul campion paralimpic la atletism a şocat acceptând să se ia la întrecere cu un animal! Şi nu orice animal, ci un cal de curse! Incredibil este faptul că sportivul l-a depăşit fără probleme pe Maserati, armăsarul pursânge cu care s-a „luptat" la Doha.

Nimeni n-a crezut că este în stare de aşa ceva, însă el a ţinut să le demonstreze tuturor că poate să facă tot ce îşi propune.

Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic, a şocat lumea sportului şi nu numai. Atletul în vârstă de 26 de ani, născut fără picioare de la genunchi în jos, a vrut să alerge şi să concureze cu un cal de curse.

Aşa s-a „născut" evenimentul „Run Like The Wind", de pe circuitul Aspire Zone, din Doha. Pistorius a alergat 115 metri, iar pe culoarul vecin s-a aflat Maserati, un armăsar pursânge arab.

Sud-africanul a ieşit învingător, depăşind fără probleme calul. „Nu a fost vorba despre cine a câştigat, ci despre faptul că nu trebuie să avem prejudecăţi faţă de oamenii cu dizabilităţi fizice", a mărturisit Pistorius la finalul întrecerii.

Schumi a vrut să depăşească un avion

Pistorius nu este primul sud-african care concurează la alergare cu un animal. Jucătorul de rugby Bryan Habana a fugit alături de un ghepard, în 2007.

Michael Schumacher a încercat să ia „faţa" unui avion şi a pornit chiar o cursă contra unui aparat de zbor de vânătoare. Iniţiativa neamţului n-a fost singulară, el preluând modelul pilotului Tazio Nuvolari, care în 1931 a depăşit un avion Caproni Ca100.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net