Peste 500 de perechi la Naţionalele de Dans Sportiv

Ultima actualizare:

Astfel, România va fi reprezentată la Campionatele Mondiale şi Europene, la categoria Adulţi Standard (19-35 ani) de Rareş Cojoc - Katarzina Kapral si Ramon Zedan - Catalina Filip, iar la Adulti Latino de Razvan Manole - Olga Negoduico si Sergiu Luca - Maria Arces.

Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a fost onorat de prezenţa Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Petru Funeriu, şi a Preşedintei Autorităţii Naţionale pentru Sport, Doina Melinte.

„În cele două zile de concurs, cele mai bune perechi din România au arătat progresul lor din ultimul an şi au câştigat cu adevărat cei mai talentaţi. O altă probă de foc pentru câştigători va fi Openul Internaţional DanceMasters care va avea loc în aceeaşi locaţie, între 13 şi 14 martie, în care se vor întrece cu cele mai bune perechi la nivel mondial. Dansul sportiv românesc creşte ca valoare în fiecare an şi sperăm ca în curând să ne putem lăuda cu cât mai multe perechi în Top 50 mondial", spune Bogdan Păun, organizator al evenimentului.

Perechile au concurat atât la secţiunea Standard - vals lent, tango, vals vienez, foxtrot, quickstep, cât şi la cea Latino - samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive. Juriul a fost compus în totalitate din tehnicieni străini care au jurizat cele peste 500 de perechi de-a lungul celor două zile de competiţii.

„În acest weekend am remarcat foarte multe perechi de dansatori cu potenţial, de la categoriile de vârstă cele mai mici şi până la seniori. Mă bucur să văd că România devine din ce în ce mai competitivă în dansul mondial şi sper să mă întâlnesc cu cele mai bune perechi de aici la cele mai importante campionate mondiale", a declarat Petr Odstrcil, Membru în Prezidiul Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv şi membru al juriului Campionatului Naţional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net