Pentru 150.000 de euro dormi în patul lui Schumacher

hepta_3369862.jpg

O casă de licitaţii din Anglia vinde pe 8 februarie autocarul fostului pilot de Formula 1
Foto: HEPTA

Veştile despre Michael Schumacher nu prea există, nici bune, nici rele. Legenda celor de la Ferrari, pentru care a câştigat cinci titluri de campion mondial, celelalte două fiind luate în maşinile de la Benetton, e în continuare legumă după accidentul suferit la schi în 2013 şi nu prea mai are nevoie de altceva decât de spitalul personal pe care îl are acasă, în Elveţia.

Astfel, multe dintre bunurile mobile îi sunt inutile, iar printre acestea se află şi casa pe roţi care l-a însoţit la toate Grand Priurile dintre 2001 şi 2004. Autocarul de tip Iveco aparţine acum unei firme britanice şi aceasta îl vinde într-o licitaţie care se va organiza la Paris, săptămâna viitoare. Preţul estimat este de 150.000 de euro, iar cei cu dare de mână şi care îl divinizează pe Schumacher pot să încerce să-l achiziţioneze. Ar pune mâna nu pe o rulotă clasică, ci pe un stabiliment de lux lung de 12 metri şi cu toate facilităţile posibile. Bonhams A Ferrari, aşa cum se numeşte bolidul care încă mai are căluţul cabrat pe el, dispune de două apartamente separate, dressing, TV, computere, sală de fizio, băi din ceramică, aer condiţionat, o bucătările complet utilată şi multe alte facilităţi pe care alţii nu le au nici acasă. 

hepta_3369867.jpg

Maşina e încă brenduită cu însemnele Ferrari şi are, logic, culoarea roşie
Foto: HEPTA

hepta_3369861.jpg

Casa pe roţi e mobilată şi utilată complet
Foto: HEPTA

hepta_3369863.jpg

Din bucătorie nu lipsesc cuptorul cu microunde, prăjitorul de pâine sau cafetiera, toate de pe timpul lui Schumacher
Foto: HEPTA

michael_schumacher.jpg

Michael Schumacher
Michael Schumacher a patrecut câţiva ani frumoşi în acest autocar care l-a însoţit peste tot în lume. Totuşi, Bonhams A Ferrari nu are decât 90.000 de kilometri la bord. Nedaţi în spate!
Foto: Getty
Loading...
 
 

Citește și