Pennetta recunoaşte: "Practicam sexul liber cu Carlos Moya"

Ultima actualizare:

    Flavia Pennetta a defilat în costum de baie la Milano
Flavia Pennetta a defilat în costum de baie la Milano

Una dintre urmaşele Ralucăi Sandu la inima lui Carlos Moya, italianca Flavia Pennetta, a recunoscut că pe vremea când era iubita spaniolului, obişnuiau să practice „sexul liber" în timpul turneele comune la care luau parte.

„Locuiam în aceeaşi cameră şi da, practicam sexul liber, oricând ne venea cheful, acasă", a recunoscut Pennetta într-un interviu şoc acordat cotidianului italian „Gazzetta dello Sport". Ea şi Moya au avut o relaţie care s-a încheiat anul trecut. Considerată una dintre cele mai sexy prezenţe din circuitul feminin, mai ales după ce a defilat, în urmă cu câteva zile, în costum de baie, la „săptămâna Modei" de la Milano, Pennetta - actualul număr 10 mondial (prima jucătoare din Italia care a pătruns în acest top) - a recunoscut că deşi în circuitul masculin există câţiva jucători atrăgători, acum este singură. Nu a spus dacă este şi disponibilă.

Nu este atrasă deloc de Maria Şarapova

Cel mai frumos tenismen în activitate i se pare germanul Tommy Haas, iar dintre cei retraşi, rusul Marat Safin era numărul 1 în gusturile ei. La polul opus, total neatrăgători, i se par Federer, Nadal, Del Potro, Yannick Noah şi... Maria Sharapova. Astfel, Flavia a atins şi un subiect controversat în tenisul feminin modern, recunoscând că ştie de existenţa în circuitul profesionist feminin, a unor lesbiene dar că nici una dintre ele nu i-a făcut vreodată avansuri. S-o credem?Ultimul punct important atins de Flavia în interviu a fost cel al dopingului în tenis, iar italianca a recunoscut că ştie de existenţa câtorva jucători de top din lume care prizează cocaină pentru distracţie. Ultimul jucător suspendat pentru consum de cocaină este francezul Richard Gasquet. Suspendat pentru două luni, el a revenit în competiţii săptămâna trecută, iar azi joacă, la Kuala Lumpur, contra lui Victor Crivoi!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net