Paul Papp face nuntă anul viitor

Ultima actualizare:
Paul Papp
Paul Papp

E oficial, Paul Papp vrea să renunţe la burlăcie! După o relaţie de şapte ani, fostul jucător al Vasluiului şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe iubita sa, Mihaela.

Povestea de dragoste a celor doi a început încă din perioada liceului, pe vremea când fundaşul activa pentru echipa din oraşul natal, Unirea Dej. Evoluţiile bune  l-au făcut pe Papp să fie unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din Liga I şi i-au adus un transfer de aproximativ 2 milioane de euro, la echipa italiană, Chievo Verona. „Sunt extrem de fericit că voi juca în Serie A.

Pentru mine este o mare şansă. Sunt un jucător serios şi mi-a plăcut mereu să învăţ. Visez să joc într-o zi la o echipă şi mai mare", ne-a declarat internaţionalul la momentul transferului.

Cunoscut drept un „băiat de casă", Paul nu a plecat singur în Italia ci însoţit de iubita sa. De mai bine de şapte luni de când s-au stabilit la Verona, dragostea celor doi pare să înflorească în fiecare zi mai mult.

Cum zilele trecute Paul şi Mihaela au sărbătorit împlinirea a şapte ani de relaţie, internaţionalul i-a oferit iubitei sale cel mai frumos cadou: un inel de logodnă însoţit de o cerere în căsătorie. Răspunsul a fost unul afirmativ, iar acum cei doi îndrăgostiţi se pregătesc pentru nuntă.

Cel mai probabil, fotbalistul şi logodnica sa îşi vor jura credinţă în faţa lui Dumnezeu, în vara anului 2014.  


    Paul Papp
Paul Papp

Internaţionalul român a fost transferat la echipa peninsulară Chievo Verona în schimbul sumei de aproximativ 2 milioane de euro. Jucătorul de 23 de ani s-a făcut foarte repede remarcat în Italia, reuşind să marcheze încă din primul amical disputat. Dacă începutul a fost unul compromiţător, cele şapte luni petrecute până acum la Verona nu l-au mulţumit pe deplin pe fostul fundaş al Vasluiului. Fotbalistul simte că nu este folosit la adevărata lui valoare, el fiind de cele mai multe ori rezervă în meciurile oficiale ale echipei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net