Participare gratuită pentru copii şi adolescenţi, la DHL Carpathian Marathon

Ultima actualizare:

    Copiii se vor putea inscrie gratuit la DHL Carpathian Marathon
Copiii se vor putea inscrie gratuit la DHL Carpathian Marathon

Surprize pentru copii și în acest an, la DHL Carpathian Marathon! Înscrierea în competiția din 16 iunie este gratuită atât pentru ei, cât și pentru toți tinerii sub 18 ani!Crosul Copiilor, Ștafetă sau Semimaraton sunt cele 3 probe în care iubitorii de alergare sub 18 ani se pot alinia la start, pe 16 iunie. Înscrierile continuă pe maratondhl.ro

Pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata (Jud. Brașov), se dă startul uneia dintre cele mai interesante aventuri de alergare montană din România! Pentru o amintire de neuitat a celei de-a IX-a ediții a DHL Carpathian Marathon, înscrierea copiilor și a tinerilor sub 18 ani este gratuită!

Crosul Copiilor este dedicat celor cu vârste cuprinse între 5-13 ani, în trasee care variază ca distanță, de 250 m, 500 m sau de 1 kilometru, în funcție de vârstă.

Categoriile de concurs pentru cei mici sunt următoarele:

Cursa de 250 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 5-8 ani;Cursa de 500 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 9-11 ani;Cursa de 1 km, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 12-13 ani.

Înscrierea gratuită în concurs este valabilă nu numai pentru cei mici, ci pentru toți tinerii sub 18 ani! DHL Carpathian Marathon crede în dezvoltarea armonioasă prin sport și le oferă acestora posibilitatea de a participa, pe lângă Crosul Copiilor, şi în probele de ştafetă și de Semimaraton, acolo unde limita minimă de vârstă pentru înscriere este de 14, respectiv 16 ani. Proba de ştafetă le oferă șansa de a-și forma echipe din 3 sau 6 persoane, fie mixte, fie în întregime numai de fete sau de băieți.

Toți participanții vor primi medalii la finalul cursei și vor avea parte de multe surprize oferite de sponsorii și de partenerii evenimentului. În plus, ei se vor putea bucura de toate facilitățile oferite de resort, dar și de o atmosferă prietenoasă și de amintiri de neuitat!

Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de alergare, atât celor amatori, cât și celor experimentați, care își doresc să trăiască o experiență montană de vis, în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa – munții Carpați.

Oricare dintre probele din concurs le-ar alege, Maraton (42 km), Semimaraton (21 km), Ştafetă (7 km) sau Crosul Copiilor (250 m / 500 m / 1 km), iubitorii de alergare vor avea șansa unică de a explora trasee spectaculoase și de a trăi momente intense, pline de adrenalină.

Peste 1.000 de participanți s-au înscris până în acest moment

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro. Până pe 14 iunie, taxa de participare este de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 150 lei / persoană pentru companii. Pentru participanții care sunt persoane fizice și doresc să se înscrie în ziua evenimentului, taxa va fi de 150 lei.

Suma încasată din taxele de înscriere va fi donată în totalitate Comitetului Național Paralimpic, cauza susţinută pentru al patrulea an consecutiv. 

Și în acest an, la cursă vor fi prezente persoane publice și sportivi de excepție, ca ambasadori și susținători ai evenimentului: Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope. O parte dintre ei se vor afla la linia de start, pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata.

DHL Carpathian Marathon este un eveniment de alergare montană de top în România, aflat la a noua ediție, la care pot participa atât sportivii, persoanele competitive, cât și simplii iubitori de alergare, inclusiv copiii. Prima ediție a avut loc în 2005, iar de atunci, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 6.700, în timp ce aproape 500 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start. Traseele unice, componenta caritabilă, complexitatea evenimentului, impactul generat asupra pasionaților de sport și asupra tinerilor fac din acest eveniment unul de top. Componenta socială este, an de an, parte a DHL Carpathian Marathon, iar toată suma strânsă din taxele de participare se redirecționează către cauza susținută. Până acum, fondurile acumulate depășesc 127,000 de euro și au fost donate ONG-urilor: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi - Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic. Ediția din acest an este a patra consecutivă prin care DHL Carpathian Marathon susține Comitetul Național Paralimpic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net