Omul care serveşte cu 114 km/h joacă astăzi la Baia Mare

Ultima actualizare:

Antrenată de Ghenadi Şipulin şi Andrei Cinov, echipa rusă mai are în palmares Cupa CEV (2009), precum şi şapte titluri naţionale şi tot atâtea Cupe ale Rusiei. Din lotul lui Belgorod fac parte voleibalişti cunoscuţi, centrul Dimitri Muserski (23 de ani), extrema Dimitri Ilinik (24 de ani) şi universalul Maxim Zigalov (22 de ani) făcând parte din naţionala care a ocupat locul 4 la Campionatul European din septembrie trecut.

De remarcat că Igor Kolodinski, coordonatorul echipei din Belgorod, este şi un foarte bun jucător de volei pe plajă, el reprezentând Rusia la Jocurile Olimpice din 2008 la această variantă a sportului la fileul înalt. Cu 300.000 de euro câştigaţi în carieră, ridicătorul a stabilit în 2008, la un turneul din Italia, un record mondial la viteza balonul trimis din serviciu: 114 km/h.

De partea cealaltă, Explorări se bazează pe autohtonii Dan Borota (27 de ani), Ionuţ Cociş (21 de ani), Dragoş Răileanu (20 de ani) şi Robert Ţuţea (28 de ani).

Tot astăzi, de la 20.30, Dinamo va evolua în Franţa, împotriva lui Arago de Sete, iar duminică "U" Cluj va evolua în Belarus, cu Kommunalnik Grodno.

Program meciuriCupa CEV Astăzi (marţi, 18 octombrie)Ora 18.00: Ştiinţa Explorări Baia Mare - Belogorie Belgorod (Rusia)Ora 20.30: Arago de Sete (Franţa) - Dinamo Bucureşti

Challenge Cup - turul 1 Sâmbătă, 22 octombrieOra 17.00: Kommunalnik Grodno (Belarus) - Universitatea Cluj

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net