Oficial: Cătălin Moroşanu va lupta cu Badr Hari anul acesta

Ultima actualizare:
Badr Hari
Badr Hari

Vedeta circuitului Superkombat, Cătălin Moroşanu, îl va înfrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume şi totodată o figură foarte controversată la nivel mondial, în probabil cel mai aşteptat meci din istoria sporturilor de contact din România.

Cei doi s-au duelat pentru prima oară în ring, în cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, în week-end-ul care tocmai a trecut. Românul, aflat în Emiratele Arabe Unite pentru a-l susţine pe colegul său Sebastian Ciobanu în disputa cu Gokhan Saki, l-a provocat oficial pe cel poreclit "Băiatul Rău", transmitându-i că "te voi mânca de viu".

Replica nu s-a lăsat aşteptată şi marocanul care a câştigat prin Knock-Out meciuri cu legende precum Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki şi Ray Sefo, a anunţat că Moroşanu că nu are nicio şansă şi abia aşteaptă confruntarea directă. "Eu nu mănânc oameni ca tine, eu îi fac KO! O să te fac KO, m-ai auzit?!", a fost mesajul lui Hari, care a aruncat microfonul spre luptătorul român.


    Badr HariFoto Click!
Badr HariFoto Click!

Data la care Cătălin Moroşanu şi Badr Hari se vor întâlni într-un meci istoric pentru sportul românesc nu a fost încă stabilită, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că încă se mai discută toate detaliile. "E posibil ca meciul să aibă loc pe 15 mai la Dubai, într-o gală VIP, dar e doar o discuţie, în câteva zile vom şti toate detaliile şi vor fi anunţate într-o conferinţă de presă. Cu siguranţă, va fi cel mai aşteptat meci din istoria K-1 în România, iar dacă va fi organizat la Bucureşti, cu siguranţă va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atât Moroşanu, cât şi Hari, au o bază de fani imensă în România, aşa că ţara noastră va fi scindată în două. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a declarat promotorul Eduard Irimia, cel care a negociat confruntarea istorică dintre Moroşanu şi campionul greilor din K-1.

În vârstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80%, Hari a obţinut 105 victorii în cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring. Medaliat de Regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruijff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar şi pentru diversele scandaluri în care a fost implicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net