Octavian Bellu iese la atac. Vezi primele reacţii ale antrenorului

bellu.jpg

Octavian Bellu
Citeste tot despre: 

Acuzaţiile dure făcute la adresa sa de fosta gimnastă Maria Olaru în biografia "Preţul aurului" l-au obligat pe antrenorul Octavian Bellu să ofere un prim răspuns.

"Până nu citesc cartea nu pot să vă spun nimic. Mie mi se pare puțin bizar, că acum când gimnastica trece prin momentele prin care trece, apare o astfel de carte. De ce n-a apărut acum 10 ani? Eu vreau să văd cartea, a mai fost o carte în care după ce s-au spus nu știu câte bazaconii scria la sfârșit: Această carte este un pamflet", a spus Octavian Bellu, conform republica.ro.

"Vedeți, n-a apărut nicio carte scrisă de un antrenor, ca să se vadă cât suferă un antrenor, plecat de acasă zeci de ani de zile și făcând o activitate care îi cere mult consum nervos. Dacă ea acum regretă că a făcut gimnastică și a fost campioană mondială și olimpică, este altă situație", a completat Bellu.

Cartea „Prețul aurului. Sinceritate incomodă", scrisă de Maria Olaru, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, la Bookfest, in Centrul Expozițional ROMEXPO, începând cu ora 13.30.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1