O româncă, muza unui campion de arte marţiale!

Ultima actualizare:

    Ioana, la sală cu Elin
Ioana, la sală cu Elin

Ioana Lee (44 de ani) a fost profesoară de japoneză şi prezentoare tv în România, dar s-a făcut cunoscută ca scriitoare, iar mai nou reprezintă imaginea campionului american de origine bulgară Elin Kanchev.

"Elin este un adevărat profesionist în domeniul sportului, wellness şi fitness-ului cu o experiență de peste 20 de ani. Ca antrenor personal certificat prin Academia Americană de Medicină Sportivă, Elin a motivat sute de oameni să-și atingă obiectivele sportive de-a lungul anilor. Vocația sa este să le transmită oamenilor dorința de a fi activi și de a își trăi viața la maxim. Sunt fericită să reprezint imaginea lui Elin Kanchev și a universului său sportiv. Ne antrenăm împreună de patru ori pe săptămână, lucrăm toate zonele corpului: fese, abdomen, picioare, brațe, lucrăm cu greutatea corpului, facem exerciții pe bandă elastică sau antrenamente ce constau în lovituri cu picioarele și pumnii specifice sporturilor de contact. Tot ce a fost în plus, am transformat în masă corporală", a spus Ioana Lee, imaginea celor de la "Elin-Personal Training Redefined"."Sportul a apărut în viața mea în 1992, când eram un copil de 7 ani cu probleme de sănătate. Deoarece exercițile fizice făceau parte din terapia recomandată de medicii mei, am început să înot. Acesta a fost un moment de cotitură în viața mea și nu m-am oprit niciodată din a face sport și a îmi îmbunătăți permanent condiția fizică. La puțin timp, după această transformare, mi-am dat seama că vreau să împărtășesc tot ce învățasem cu ceilalți. Am început coaching-ul și instruirea prietenilor și a familiei, a colegilor de clasă și am devenit un instructor pasionat de arte marțiale în dojo-ul meu. În 2004, am fost campion al artelor marțiale în Bulgaria. Treptat, oamenii au început să se apropie de mine pentru sfaturi", a completat Elin Kanchev, care deține printre altele atestatul american în schimbarea comportamentală, instructor de fitness calificat și formator profesional, toate acordate de Academia Americană de Medicină Sportivă.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net