O româncă a dat lovitura la loto! Vezi cât a câştigat!

Ultima actualizare:

    Bucureşteanca a mizat doar 2 lei şi şi-a multiplicat câţtigul de 65000 de oriFoto Click!
Bucureşteanca a mizat doar 2 lei şi şi-a multiplicat câţtigul de 65000 de oriFoto Click!

Pariurile de tip loto pot aduce câștiguri uriașe, cu puțini lei cheltuiți, după cum o demonstrează o jucătoare din București, care a câștigat nu mai puțin de 130.000 lei cu doar 2 lei pariați într-o agenție Stanleybet.

Câștigătoarea, în vârstă de aproape 60 de ani, este o pasionată a jocurilor de tip loto. Ea a ales să-și încerce norocul în data de 27 iulie, cu 6 numere la loteria elvețiană.

2, 3, 15, 16, 34, 36 sunt numerele pe care nu le va uita niciodată, având în vedere că a cheltuit doar cât pentru o cafea, iar din banii câștigați își poate cumpăra o garsonieră.

"Joc destul de des, însă nu am câștigat niciodată sume mari. Am niște numere pe care le joc de obicei, uneori le mai schimb, însă nu joc sume mari. A fost o mare surpriză pentru mine să văd că am câștigat. Cu acești bani vreau să-mi ajut copiii și probabil voi mai pune ceva de o parte", ne-a spus câștigătoarea, care a preferat să-și păstreze anonimatul.Extragerile loteriei elvețiene se fac după sistemul 6/42 și au loc în fiecare miercuri, de la ora 19:30, și sâmbăta, de la ora 17:30.

Pariurile de tip loto sunt jucate din ce în ce mai des de către români, acestea reprezentând o alternativă pentru jocul oferit de Loteria Națională. Principalele avantaje constau în:

Costurile mici ale unui bilet: valoare minimă este de 1 leu;Parierea pe numerele extrase la loterii din alte țări;Numar mare de extrageri, peste 1300 în fiecare săptămână;Varietatea tipurilor de extrageri: 6/42, 6/45, 7/39, 20/80, Kino etc.Numar nelimitat de variante pe care le poți juca pe un bilet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net