O poză de 1,1 miliarde $

Ultima actualizare:
Drake s-a iubit înainte cu Rihanna
Drake s-a iubit înainte cu Rihanna

Pentru o oră, pe străzile din New York s-a vorbit limba tenisului. Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Rafael Nadal şi alţi 7 campioni ai acestui sport au prefaţat turneul de la US Open, care va începe săptămâna viitoare, printr-o acţiune organizată de sponsorul lor de echipament, Nike.

Cea mai interesantă întâlnire a fost aceea dintre foştii iubiţi Maria Sharapova şi Grigor Dimitrov. Despărţiţi în această vară, după aproape doi ani de relaţie tumultoasă, cei doi s-au evitat cât de mult au putut, iar în poza de grup, făcută în jurul unui taxi - a fost refăcută o reclamă celebră în anii ’90 – au stat pe rânduri diferite. Interesant la această fotografie este că în total, în jurul taxiului, s-au aflat 1,1 miliarde de dolari, atât cât fac, însumate, averile celor 11 sportivi. Printre ei s-au aflat şi protagoniştii de acum peste 20 de ani, Pete Sampras şi Andre Agassi.

În fine, această fotografie tinde să mai bată un record: dacă am aduna şi titlurile de Grand Slam cucerite de toţi sportivii prezenţi în poză, ar rezulta un adevărat muzeu: 86 de trofee masculine sau feminine au fost obţinute de cei 7 care au ieşit campioni şi apar şi în fotografie. 

Cu excepţia lui John McEnroe, Pete Sampras şi Andre Agassi, toţi cei din imagine vor participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, competiţie la care Simona Halep este favorită 2, şi care va avea loc în perioada 31 august – 13 septembrie.

Serena şi-a găsit iubit celebru: rapper-ul Drake


    Drake s-a iubit înainte cu RihannaFoto: AP
Drake s-a iubit înainte cu RihannaFoto: AP

Americanca Serena Williams a celebrat victoria cu Simona Halep, din finala de la Cincinnati, alături de noul ei iubit, rapper-ul Drake. Paparazzi americani au dat lovitura: au surprins-o pe Serena Williams alături de iubitul ei. Care nu e cel pe care îl ştie lumea şi care i-a fost alături în ultimii ani, antrenorul francez Patrick Mouratoglou, ci o celebritate a muzicii: rapper-ul Drake, cel care s-a despărţit de curând de Rihanna. În vârstă de 29 de ani, cântăreţul de origine canadiană a fost surprins sărutându-se cu Serena duminică seara, într-un restaurant cu specific italian din Cincinnati. Zvonuri referitoare la o posibilă relaţie dintre ei apăruseră de ceva vreme, pentru că el a asistat la mai multe meciuri din ultima perioadă ale americancei, care e cu cinci ani mai în vârstă ca el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net