O echipă joacă în tricoul Paulei Ungureanu

Ultima actualizare:

    Handbalistele de la Transilvania Brasov, in tricourile PaulaFOTO: Click!
Handbalistele de la Transilvania Brasov, in tricourile PaulaFOTO: Click!

Handbalistele de la Transilvania Brașov au avut surpriza plăcută, înainte de Paște, de a primi un set de echipament de la portarul CSM București, Paula Ungureanu, iar de atunci, meci de meci, tinerele sportive poartă meci de meci tricourile cu brand-ul Paula.

Înainte de meciul câștigat de CSM București cu Metz, 34-21, din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, Paula a trimis echipamentul, dar fără a face cunoscut gestul în presă. Lena Brebeanu, antrenorul care a descoperit-o pe Paula Ungureanu, a ținut să scoată în evidență gestul fostului portar al echipei naționale.

“Paula m-a sunat și mi-a spus că vrea să facă un gest frumos în semn de recunoștință pentru că eu am format-o. A lucrat cu mine 7 ani și țin minte că, pe când era junior, a vrut să fie jucătoare de câmp și am obligat-o să intre în poartă, ea dorea inter stânga, i-am spus clar că va fi portarul României. A avut o perioadă când s-a lăsat de handbal, am vorbit cu mama ei și am întors-o la handbal și a ajuns cel mai bun portar al României. De curând m-a sunat și mi-a spus că vrea să mă răsplătească cu un echipament la echipa din Brașov, mi-a făcut mare plăcere că s-a gândit la noi. Eu sunt și directorul Centrului de Excelență din Brașov și mi-aș dori ca, în viitor, să antreneze portarii de la loturile naționale de excelență. Echipamentul este purtat de fetele de la Transilvania Brașov, junioare III, sunt fetițe născute între anii 2003 și 2006.  Ne-am calificat la turneul semifinal, acum suntem la Turda și bineînțeles că fetele sunt super încântate, le arăt fotografii cu Paula și le spun că pot ajunge oricând acolo. M-am bucurat că Paula este un om de calitate, nu doar un sportiv, iar acum întoarce o parte din ce i-a oferit handbalul. Un gest extraordinar, copiilor le place atât de mult, încât nu se despart deloc de tricourile cu brand-ul Paula”, a declarat Lena Brebeanu.

Trofeul Champions League îi lipsește Paulei

Portarul CSM-ului se pregătește de partida retur din Franța, cu Metz, ultimul pas înainte de Final Four-ul Champions League, trofeu care îi lipsește Paulei din palmares. Chiar dacă nu a dat detalii despre gestul făcut, Ungureanu și-a amintit de femeia care i-a îndrumat pașii spre handbal și a vorbit și despre tricourile cu numele ei. “ În copilărie, am început cu gimnastica. Doamna Lena Brebeanu m-a descoperit și m-a ținut la handbal. În Liga Națională am debutat la 16 ani, la Rulmentul Brașov, cu domnul Bucă antrenor. Apoi am ajuns la Remin Deva și de acolo știe toată lumea parcursul meu. Așa că îi voi fi toată viața recunoscătoare. Acum vreau să mă axez pe proiectele de viitor. Iubesc ceea ce fac, îmi doresc să practic handbalul la cel mai înalt nivel cât mai mult timp. Nu mă văd făcând altceva după ce mă retrag, vreau să dau handbalului ce mi-a dat și el mie și sper să câștig Liga Campionilor, cu CSM, că nu am acest trofeu”, a explicat Paula.

Paula Ungureanu și-a lansat, la sfârșitul lunii ianuarie, brandul personal, PAULA, de care s-a ocupat RHF Sports & Management, iar tricourile se pot găsi pe site-ul www.rfhsport.ro.


    Antrenorarea si portrarii echipei Transilvania Brasov, in noile tricouriFOTO: Click!
Antrenorarea si portrarii echipei Transilvania Brasov, in noile tricouriFOTO: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net