Norbert Trandafir, medalie de bronz la 100 de metri, la CE de nataţie

Ultima actualizare:

    Norbert Trandafir
Norbert Trandafir

Înotătorul român Norbert Trandafir a câştigat, astăzi, medalia de bronz în proba de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Europene de nataţie ce se desfăşoară la Debrecen (Ungaria).

Trandafir a parcurs cei 100 de metri în 49 de secunde şi 13 sutimi. Medalia de aur a fost câştigată de italianul Filippo Magnini (48,77), iar pe locul doi s-a clasat francezul Alain Bernard, cu timpul 48,95.

Anul trecut, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Shenzhen (China), Trandafir a câştigat medalia de argint în aceeași probă.

Calificat în finală la 100 de metri de pe locul patru, sportivul român şi-a îmbunătăţit performanţa, încheind cursa în 49,41 secunde, timp cu care a câştigat medalia de argint.

Atunci, Trandafir a fost depăşit doar de sportivul american James Feigen (49,26 secunde), pe podium urcând şi japonezul Shinri Shioura (49,50 secunde).

În 2010, la Campionatele Europene de nataţie, de la Budapesta, Norbert Trandafir a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 de metri liber. Românul a luat startul în seria a şasea (din 9), încheind cursa pe locul trei, cu timpul de 50,19 secunde, insuficient însă pentru calificarea mai departe. La general, Trandafir s-a clasat pe locul 25 din 56 de sportivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net