Niels Albert a căzut şi şi-a fracturat o coastă din cauza unui beţiv

Ultima actualizare:

În ciuda eforturilor făcute de organizatori, cursele cicliste nu asigură securitatea totală pentru competitori - e imposibil să postezi oameni de ordine pe tot traseul, din metru în metru. Din acest motiv, nu de puţine ori spectatorii sunt implicaţi sau chiar provoacă accidente. Un astfel de eveniment s-a produs în timpul Campionatelor Belgiei la ciclocros.

Aflat în cursă spre un titlu naţional, campionul mondial Niels Albert a terminat abia pe locul 9, el suferind o căzătură urâtă din cauza unui spectator beat, care l-a busculat. "Spectatorii pot arunca cu bere în mine sau mă pot înjura. Asta nu mă atinge. Ei nu au voie însă să mă jeneze în cursă", a declarat victima, care l-a acuzat pe agresor că este un suporter al lui Sven Nys, marele său rival şi totodată câştigător al cursei.

Albert a suferit o fractură la o coastă, iar echipa sa intenţionează să-l dea în judecată pe respectivul spectator. "Sper ca Sven să poată a-şi pune suporterii la locul lor. Dacă nu va fi aşa, la cursa următoare va fi ochi pentru ochi, dinte pentru dinte", a ameninţat Albert. 

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net