Nicolae Forminte îşi caută de muncă pe Internet

Ultima actualizare:

    Fostul antrenor al lotului naţional  de gimnastică va  rămâne fără job
Fostul antrenor al lotului naţional de gimnastică va rămâne fără job

Fostul antrenor al lotului naţional de gimnastică îşi încheie în curând  contractul la  clubul sportiv Gal Lissone din Italia şi aşteaptă oferte de la cluburile din ţară şi din străinătate.

Recent, Nicolae Forminte (55 de ani) a postat un anunţ de angajare pe pagina de socializare Facebook. Oferta a fost redactată în două limbi: română şi italiană. Contractul lui expiră la 31 decembrie 2012 şi aşteaptă o ofertă „care se va apropia mai mult de nivelul meu de pregătire şi rezultate obţinute pe plan internaţional de pe poziţia de antrenor principal şi contribuţia avută la formarea şi lansarea a numeroase gimnaste de valoare olimpică, mondială şi europeană".

El lucrează cu mai multe sportive cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Nicolae Forminte a obţinut, în cariera sa, peste 100 de medalii. Le-a antrenat pe marile gimnaste Simona Amînar, Lavinia Miloşovici, Gina Gogean, Claudia Presecan, Corina Ungurean, Maria Olaru, Andreea Răducan, Anamaria Tămîrjan, Sandra Izbaşa. El a demisionat de la lotul naţional de gimnastică la 1 iunie 2010.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net