Nelson Piquet jr.:"Va trebui să-mi încep cariera de la zero"

Ultima actualizare:

"Unii oameni au sugerat că ar fi trebuit să fiu sancţionat de FIA dar nimeni nu a fost pedepsit mai mult decât mine. Va trebui să depăşesc multe obstacole pe pistă şi în afara ei pentru a-mi demonstra valoarea. Voi fi nevoit să îmi încep cariera în Formula 1 de la zero. În ciuda traumei suferite, am învăţat multe din ceea ce s-a întâmplat şi am devenit mai puternic şi mai înţelept", a spus Piquet jr.

Nelson Piquet jr. a precizat că a făcut dezvăluirile legate de GP-ul statului Singapore nu pentru a se răzbuna pe Flavio Briatore, ci pentru a proteja alţi piloţi. "Am făcut o greşeală acceptând ceea ce mi-au cerut să fac atunci. Dar aş fi greşit şi mai mult dacă nu aş fi spus ce a fost", a explicat pilotul brazilian.

Echipa Renault a primit o sancţiune cu suspendare - excludere timp de doi ani din F1, iar fostul său manager Flavio Briatore a fost suspendat pe viaţă din motorsport, aceste hotărâri fiind luate de Consiliul Mondial al FIA. Pilotul Nelson Piquet Jr. nu a primit nicio sancţiune, deoarece a ajutat la elucidarea cazului.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net