Neagu se întoarce rănită acasă

18-sport-_rps2759.jpg

Oana Manea şi Cristina Neagu vor fi coechipiere la CSM
Foto: sportpictures.eu

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză neplăcută la ultimul meci pentru formaţia la care şi-a petrecut patru ani.

Cea mai valoroasă handbalistă a planetei în ultimii doi ani a ţinut mult să încheie capitolul Buducnost cu câştigarea Ligii Campionilor. Din păcate pentru Cristina, muntenegrencele s-au ales cu „lingura de lemn” (ultimul loc) la turneul Final 4 de la Budapesta. Soarta a făcut ca Neagu să piardă finala mică (20-26) chiar împotriva viitoarei sale echipe, CSM Bucureşti. A fost însă un meci în care antrenorul lui Buducnost a luat o decizie bizară, aceea de a o folosi pe Neagu doar câteva minute, în startul întâlnirii, perioadă în care a marcat trei goluri. Cu lacrimi în ochi, sportiva noastră şi-a exprimat deschis dezamăgirea. „Nu ştiu de ce am jucat aşa puţin, ştie doar antrenorul. Chiar nu înţeleg asta. La ultimul meci am rămas cu un sentiment... nici nu ştiu cum să-l numesc”, a declarat jucătoarea în vârstă de 28 de ani. Primele care au sărit s-o consoleze pe Cristina au fost viitoarele colege de vestiar de la CSM, imediat după finala mică. „Mi-au zis să nu plâng pentru că vin acasă şi mă aşteaptă cu braţele deschise. Partea mea la Buducnost s-a terminat, abia aştept să încep pregătirea cu CSM”, a precizat Cristina, vizibil iritată de tratamentul la care a fost supusă.

Liga Campionilor la handbal feminin a fost cucerită de Gyor, care a învins cu scorul de 31-30, după prelungiri, pe Vardar Skopje.

Naţionala de băieţi tremură pentru calificare

18-sport-handbal-romania-serbia-040.jpg

România are nevoie de trei puncte pentru calificare
Foto: sportpictures.eu

 

Cele două înfrângeri cu Serbia (22-23 acasă şi 22-27 în deplasare) au şters cu buretele startul lansat de campanie al naţionalei masculine în preliminariile Euro 2018. Acum, înaintea disputelor decisive din luna iunie, acasă cu Belarus şi în deplasare cu Polonia, tricolorii au nevoie de trei puncte, adică un succes şi un egal, pentru a fi siguri de calificare. România poate ajunge la Europene şi cu o singură victorie, chiar de pe locul al treilea, dar depinde şi de rezultatele din celelalte grupe.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1