Ne fuge calificarea din mâini! Ce şanse mai are naţionala masculină de handbal

handbal_serbia.jpg

România a pierdut ambele meciuri cu Serbia
Citeste tot despre: 

Handbaliştii tricolori au pierdut ambele meciuri cu Serbia din preliminariile Campionatului European 2018, complicându-şi destul de mult şansele de a ajunge la un turneu final continental după o pauză de 22 de ani.

Duminică seară, românii au fost învinşi clar în Serbia, scor 22-27, după ce, cu câteva zile înainte, pierduseră şi meciul de pe teren propriu (22-23), cu un gol marcat de adversari în ultima secundă.

În aceste condiţii, pentru a putea spera la Euro, România are nevoie de cel puţin o victorie în confruntările din luna iunie cu Belarus (acasă) şi Polonia (deplasare). Totuşi, dacă vor termina pe locul trei cu şase puncte, tricolorii nu vor fi siguri de calificare, ei urmând să aştepte desfăşurarea ostilităţilor din celelalte şase grupe preliminare.

Clasamentul grupei

1. Serbia    6p

2. Belarus  5p

3. România     4p

4. Polonia    1p

*Se califică la Euro primele două clasate, dar şi echipa de pe locul trei cu cel mai bun punctaj în cele şapte grupe preliminare.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1