NBA: Garnett, Gasol și Nowitzki, printre rezerve la All Star Game

Ultima actualizare:

Liga profesionistă nord-americană a anunțat ieri jucătorii care vor lua loc pe banca de rezerve la începutul super-meciului care se va disputa la Los Angeles, la 20 decembrie, după ce fanii votaseră titularii.

Garnett i-a egalat pe Shaquille O'Neal, Karl Malone și Jerry West pentru cele mai multe prezențe consecutive în All Star Game, cu 14, și îi va avea alături în echipa Estului pe coechipierii săi de la Boston Celtics, Ray Allen, Paul Pierce și Rajon Rondo.

"Banca" Estului va fi completată de Chris Bosh, de la Miami Heat și de al Horford și Joe Johnson de la Atlanta Hawks. Antrenor va fi Doc Rivers de la Boston, echipa cu cel mai bun record din conferință în acest moment.

De partea cealaltă starurile internaționale Pau Gasol, Dirk Nowitzki și Manu Ginobili vor fi prezente pe parchetul de la Staples Center din Los Angeles. Alături de ei au mai fost selecționați printre rezerve debutantul Blake Griffin de la LA Clippers, Deron Williams de la Utah Jazz, Russell Westbrook de la Oklahoma City Thunder și Tim Duncan de la San Antonio Spurs, aflat la a 13-a prezență consecutivă în All Star Game.

Blake Griffin este primul debutant de la Yao Ming (în 2003) care va juca în All Star Game.

Yao Ming, deși ales titular, nu va putea evolua în meciul vedetelor din cauza unei accidentări. Gregg Popovich, antrenorul Vestului, va desemna ca titular unul dintre jucătorii de pe banca de rezerve, urmând ca lotul să fie completat cu un jucător ales de către ligă.

Iată titularii celor două echipe:

EST:Derrick Rose (Chicago Bulls), Dwyane Wade (Miami Heat) - LeBron James (Miami Heat), Amare Stoudemire (New York Knicks) - Dwight Howard (Orlando Magic)

VEST:Chris Paul (New Orleans Hornets), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) - Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Carmelo Anthony (Denver Nuggets) - Yao Ming (Houston Rockets).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net