Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu. «Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri intercalate cu torturi»

Ultima actualizare:

    Nadia Comăneci a refuzat să vorbească despre presupusa ei relație cu Nicu Ceaușescufoto: Getty Images
Nadia Comăneci a refuzat să vorbească despre presupusa ei relație cu Nicu Ceaușescufoto: Getty Images

Dezvăluiri șocante în presa italiană despre presupusa relație dintre Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu. Italienii vorbesc despre o pușcărie de aur în care marea gimnastă ar fi fost ținută timp de patru ani și susșin că Nadia ar fi fost violată și torturată de mezinul cuplului de dictatori din România acelor ani.

În articolul „Povestea Nadiei Comăneci, vedeta olimpică prizonieră a călăului Nicu şi a unui viol de stat”, publicat de calciomercato.com și preluat de Adevărul, italienii vin cu propria versiune despre relația Nadiei Comăneci cu Nicu Ceaușescu, o legătură pe care marea noastră sportivă nu a recunoscut-o niciodată.

Autorul îi introduce pe cititori în atmosfera anilor ‘70, când Nadia Comăneci a reuşit primul 10 din istoria gimnasticii. „Unul dintre cele mai senzaţionale episoade în acest sens ne duce înapoi cu mulţi ani, până la 1976, când, la Jocurile Olimpice de la Montreal, s-a aprins steaua Nadiei Comăneci, o vrăbiuţă de paisprezece ani care a câştigat aurul la gimnastică cu un număr de  «10 perfect». Şi-a terminat spectacolul sărind pe covor fără urmă de sudoare pe frunte şi fără respiraţie. Pentru întreaga lume a fost un miracol sportiv”, scriu peninsularii.  

Nadia Comăneci, prizonieră în colivia de aur a ”Prințișorului” Nicu Ceaușescu

Din acest moment, intră în scenă şi Nicu, fiul fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu. „Pentru România, ţara sa, era simbolul extrem al unei propagande pentru regimul Ceauşescu. Puterea se îndrăgosteşte de ea în toate privinţele, chiar şi cele care nu sunt legale, fiind vorba de un copil şi cu tentaculele sale a vrut să o facă a lui, apucând-o cu mâinile lui Nicu, al treilea fiu al dictatorului.  

Cunoscut ca  «prinţişorul», băiatul care era cu 10 ani mai mare decât Nadia era considerat de toţi drept succesorul natural al tatălui său, care îl punea să îl susţină în treburile de stat. Jucător de jocuri de noroc, afemeiat, alcoolic, violent şi psihopat, Nicu nu rata nimic. Nimeni nu-i putea spune nu, altfel dispărea în neant. Un tip pe care nu era bine să-l întâlneşti în drum”.  

Citește și:

Cum arătau iubitele lui Nicu Ceaușescu. Cine a fost marea lui iubire

Italienii susțin că sportiva a fost transformată într-o prizonieră în colivia de aur a fiului dictatorului.

„Patru ani de captivitate autentică de aur în Palatul Puterii din care Elena, mama lui Nicu, nu a lăsat-o niciodată să iasă decât să se antreneze sau să participe la competiţii. Apoi, noaptea târziu, «iubitul ei oficial», care de fapt era călăul ei, sosea în general beat.  

Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri intercalate cu torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea Nadiei. Chiar şi un avort impus, ca un corolar pentru acel iad. Toate acestea până la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde Comăneci a fost  «jefuită» de medalii de către un juriu corupt care i-a favorizat pe sportivii sovietici într-un mod ruşinos. Tocmai atunci tânăra campioană al României a decis să fugă. A trecut graniţa ca un refugiat. A ajuns la Viena şi de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetăţeană americană şi este soţia lui Burt Conner, un atlet care a fost îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului. Împreună conduc o sală de sport”, au scris italienii.  

Nadia Comăneci a negat relația cu Nicu Ceaușescu

Autorul aminteşte că Nadia a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre acest subiect. Recent, „Zeiţa de la Montreal” a fost întrebată de reporterii televiziunii americane NBC despre acest episod, însă a refuzat să răspundă la această întrebare.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net