Nadia Comăneci se concentrează acum pe ”un 20 perfect”

comaneci-nadia-02.jpg

Nadia Comăneci le cere fanilor să se spele bine pe mâini
Nadia Comăneci le cere fanilor să se spele bine pe mâini
Foto: Twitter/NadiaComăneci

Supranumită ”Zeița de la Montreal”, campioana olimpică, mondială și europeană la gimnastică Nadia Comăneci a postat pe contul ei de Twitter un filmuleț cu un mesaj în limba engleză. ”Spălaţi-vă pe mâini 20 de secunde cu apă caldă şi săpun”, le spune campioana adimiratorilor săi.

În contextul pandemiei de Covid-19, Nadia spune că acum se cuncentrează pentru „un 20 perfect”, şi anume durata unei spălări corecte pe mâini. „Sunt unele lucruri simple pe care le putem face cu toţii. 10-le perfect a fost un număr important în viaţa mea, dar acum mă concentrez pentru un 20 perfect: spălaţi-vă pe mâini timp de 20 de secunde cu apă caldă şi săpun, de fiecare dată, cât de des puteţi. Este uşor, dar trebuie să ne amintim să facem asta. Să rămânem în siguranţă. Să rămânem sănătoşi”, a transmis Nadia Comăneci într-un filmuleţ postat pe Twitter.
Sfatul Nadiei vine din partea membrilor Academiei Laureus, din care românca face parte. „Din partea noastră, membrii Academiei Laureus”, notează fosta gimnastă, aduugând hashtag-urile #washyourhands şi #staysafe.

Loading...