Mosley: "Am tăiat crengile uscate"

Ultima actualizare:

"Este păcat că s-a întâmplat acest lucru, pentru că el a fost la cel mai înalt nivel în acest sport mai mult de 20 de ani. Este trist că o astfel de carieră se termină astfel, dar ce altceva puteam să facem? El nu mai poate să fie asociat cu o echipă, nu mai poate intra în padocuri la evenimentele organizate de FIA, plus că nu mai poate fi managerul niciunui pilot", a spus Mosley referitor la sancţiunea primită de Briatore.

"Renault a demonstrat că echipa nu a avut nicio responsabilitate morală în acest caz. Am tăiat crengile uscate, iar Formula 1 va funcţiona în continuare", a adăugat acesta, care se va retrage luna viitoare din funcţia de preşedinte al FIA.

Consiliul Mondial al FIA, reunit luni la Paris, a decis să-l suspende pe Flavio Briatore pe viaţă din competiţiile organizate de for, în timp ce Pat Symonds, unul dintre directorii echipei Renault, a fost suspendat pentru 5 ani.

Fostul pilot al Renault, Nelson Piquet Jr., cel pe care Briatore l-a convins să provoace un accident în timpul MP de Formula 1 din 2008, spune că regretă incidentul în care a fost implicat. "Am muncit mult să ajung în Formula 1 şi eram la mila domnului Briatore. Adevăratul său caracter, cunoscut doar de cei care au fost trataţi astfel în trecut, a ieşit acum la iveală. Briatore a fost managerul meu şi şeful echipei, viitorul meu era în mâinile lui, dar nu i-a păsat. Până la cursa din Singapore eram total izolat şi eram în cel mai de jos punct din viaţa mea", a spus Piquet.

"Regret ceea ce am făcut şi că am respectat ordinele pe care le-am primit. Mi-aş fi dorit să nu fac acest lucru", a adăugat pilotul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net