Moroşanu se va bate cu un american de 125 de kilograme

Ultima actualizare:

    În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMAFoto Click!
În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMAFoto Click!

Cătălin Moroşanu va avea parte de o nouă confruntare spectaculoasă în acest an, iar pe 12 decembrie, la Torino, va da piept cu americanul Maurice "Gorila" Jackson, un colos de 125 de kilograme şi mai înalt cu 24 de centimetri.

Americanul, campion la taekwondo, este cunoscut pentru apariţiile în cuşca din Bellator, acolo unde şi-a învins ultimul adversar în mai puţin de un minut, iar în kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO.

"I se spune Gorila? Păi cred că nu a ştiut că eu sunt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească. O să mă răzbun pe el pentru că meciul cu Badr Hari s-a anulat odată cu condamnarea marocanului", a spus Moroşanu, care a câştigat ultimele sale patru meciuri, printre care şi cele cu gigantul Colin George şi polonezul Tomasz Czerwinski.

Circuitul Superkombat îşi va încheia sezonul 2015 cu o ediţie specială la cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, pe 12 decembrie, într-un eveniment special dedicat Diasporei, în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase. În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaş pe aceste reguli şi prima apariţie a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit.

Biletele sunt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar şi în magazinele româneşti din regiunea Piemonte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net