Monica Roşu, sexy-suportera Unirii Urziceni

Ultima actualizare:

De mai bine de un an de zile, Monica Roşu a descoperit campioana naţională la fotbal, Unirea Urziceni. „Am fost la un meci de-al lor şi mi-au plăcut cum joacă. Cu ambiţie, cu dăruire. E mare lucru să ajungi din Liga a treia în Champions League", spune fosta multipla campioană, care merge şi-i susţine pe băieţi din tribune.

„Merg destul de des. Am fost la meciul cu Alba Iulia, la cel cu Astra. Şi bineînţeles că voi ajunge la returul cu Glasgow Rangers de peste două săptămâni. Voi merge cu prietenii şi vom striga „Hai Unirea!", mai spune fosta gimnastă care n-a ratat meciul din tur. „Am stat până noaptea şi ne-am bucurat împreună".

Iar ca mulţumire pentru susţinerea ei, băieţii din echipă i-au oferit cadou un tricou al echipamentului lor cu numele şi data ei de naştere. „Anul acesta, înainte de partida în care au devenit campioni mi-au oferit acest tricou. Pe spate am numărul 11, data mea de naştere", a completat Monica.

Nu are un jucător preferat şi este prietenă cu toţi din echipă. „Ne salutăm când ne întâlnim. Îi apreciezi pe toţi că muncesc mult şi ştiu ce înseamnă să faci performanţă. Trebuie sacrificiu şi dăruire", a adăugat campioana.

Elegantă şi graţioasă şi după retragereRetrasă din activitate în 2005, campioana cu echipa şi la sărituri la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Monica Roşu crede că imaginea nu trebuie neglijată. Astfel, ea merge ori de câte ori are timp şi nevoie la salonul Getei Marin, una dintre cele mai bune prietene. „Este ca o mamă adoptivă pentru mine", spune zâmbind Monica, aprobată fiind de stilistă. Imaginea salonului, unul cunoscut printre lumea vedetelor, este nimeni alta decât Ramona Gabor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net