Monica Iagăr, pensionare convenabilă la doar 44 de ani. Va beneficia de pensie specială

desktop.png

monica
Monica Iagăr a ieșit la penise la 44 de ani
Foto: Facebook

Fosta sportivă Monica Iagăr s-a pensionat la 44 de ani și a devenit una dintre ultimele persoane care beneficiază de pensie specială. Sursele indică faptul că atletă va trece de la un salariu de 8.000 de lei la o pensie de 12.000 de lei.

Potrivit Prosport, fosta atletă Monica Iagăr s-a pensionat pe caz de boală din funcția de președinte la Clubul Sportiv Dinamo . Pentru că a ieșit din câmpul muncii înainte de data oficială a încetării vechilor reguli privind pensiile speciale, Monica va beneficia de o pensie mai mare decât salariul de cadru activ.

Atunci când a fost contactată pentru declarații, fosta sportivă a răspuns cu un ton iritat: „Ce spui? Nu ştiu! Sună la club, fă o cerere oficială să răspundă ei! Nu vreau să-ţi spun! E duminică, mă deranjezi. Vreau să stau cu familia“,

Plecarea Monicăi a generat agitație în cadrul structurii Clubului Sportiv Dinamo, iar Ministrul de Interne caută, fără a avea succes,  un înlocuitor care să fie împuternicit la CS Dinamo pentru următoarele trei luni .

Loading...
 
 

Citește și

  • La 42 de ani, Monica Iagăr se poate considera o femeie împlinită. Îi merge bine şi profesional, şi sentimental. Şi asta, datorită lui Cristi Neacşu, un fost campion la judo care, de un an, o face să zâmbească mai mult.