Mondialul celor patru naţiuni

Ultima actualizare:

    Azi şi mâine se joacă semifinalele  Mondialului de rugby, disputat  de Noua Zeelandă, Africa de Sud,  Australia şi Argentina
Azi şi mâine se joacă semifinalele Mondialului de rugby, disputat de Noua Zeelandă, Africa de Sud, Australia şi Argentina

Competiţia, ajunsă în faza semifinalelor, s-a redus practic la Turneul Celor Patru Naţiuni, disputat chiar cu o lună înainte de Mondialul englezesc.

Practic, s-a ajuns la un replay al luptei acestui careu, câştigat în august de Australia. Pe doi a încheiat atnci Noua Zeelandă, bronzul l-au luat sud-americanii, iar ultima a terminat reprezentativa Springboks.

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe Twickenham din Londra, se va juca Africa de Sud – Noua Zeelandă, All Blacks fiind favoriţi detaşaţi. În “Four Nations”, trupa lui Richie McCaw a câştigat cu 27-20, chiar la Johannesburg şi nimeni nu se aşteaptă la altceva. Mâine seară, de la aceeaşi oră şi la aceeaşi locaţie, se dispută Australia – Argentina, partidă în care selecţionata Wallabies ar trebui să defileze.

În Turneul Celor Patru Naţiuni a fost 34-9, chiar la Mendoza, dar sud-americanii pot produce surpriza într-o zi de graţie, aşa cum au avut în sfertul cu Irlanda.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net