Ministrul Ionuț Stroe, la primul antrenament de rugby

Ultima actualizare:

    Ionuț Stroe a fost cucerit de balonul oval
Ionuț Stroe a fost cucerit de balonul oval

Prezent la finala SuperLigii de la Brașov, ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, a fost atât de încântat de ceea ce a văzut, încât după festivitatea de premiere a coborât în iarbă și a luat primele lecții de rugby de la președintele federației, Alin Petrache.

Demnitarul s-a arătat extrem de receptiv la sfaturile primite, astfel că în câteva minute a învățat să dea o pasă, să facă o deschidere sau să prindă balonul. ”Ar trebui să îi caut un post într-o echipă domnului Stroe, dar postul lui ar trebui să rămână de ministru, e important acolo. Dar l-aș pune pe postul de coordonator al predării stadionului ”Arcul de Triumf”. Să primim stadionul și să putem juca. Sper să putem să disputăm meciul contra Belgiei, pe data de 1 noiembrie, să deschidem Arena Națională de Rugby împotriva belgienilor, restanța pe care o avem de disputat în Campionatul European”, a declarat Alin Petrache după ”antrenamentul” ad-hoc făcut cu șeful MTS. În ceea ce-l privește, Stroe a dat asigurări că ”Stadionul Arcul de Triumf va fi în continuare casa rugby-ului românesc. Nu putem vorbi de a da la o parte rugby-ul de pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Cu siguranță nu. Este casa rugby-ului românesc, el va găzdui meciurile echipei naționale, turneele, finalele campionatelor de rugby. Dar vor exista niște proceduri clar și bine definite. Va exista o modalitate prin care și alții, în condițiile în care vor să plătească și să închirieze acest bun din domeniul public pot să o facă”, a declarat Ionuț Stroe.

În finala SuperLigii la rugby, Știința Baia Mare a învins cu 23-17 (10-10) pe SCM Timișoara și a cucerit pentru a șaptea oară titlul național.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net