Minifotbalul, noul sport naţional! Victory Cup, o nouă competiție sub egida FMR!

17910727_1461468093873226_492116094_n.jpg

În Victory Cup evoluează foşti jucători din Liga 1, precum Sorin Ghionea, Petre Marin sau Gigel Coman
Foto: Victory Cup

Federația de Minifotbal din România este în plin proces de expansiune la nivel de competiții. Începând din această primăvară, o competiție importantă la nivelul minifotbalului din România, Victory Cup, a solicitat afilierea la Federația de Minifotbal din România.

Cererea dânșilor a fost aprobată în urmă cu două luni și a fost demarată procedura de monitorizare, primul pas spre afiliere. Astfel, în acest moment, Victory Cup își defășoară activitatea sub egida Federației de Minifotbal din România și în viitor aria de selecție pentru naționala de minifotbal a României se va extinde și asupra acestei competiții.

Victory Cup este o competiție de amploare la nivelul minifotbalului românesc, având în structurile sale patru ligi (Liga 1, Liga 2 A, Liga 2 B și LIga 2 C) precum și o competiție tip cupă: Cupa VCup. În total, 54 de echipe iau parte în cele 4 campionate majore organizate de Victory Cup (14 în Liga 1, 14 în Liga 2 A, 13 în Liga 2 B și 13 în Liga 2 C). Victory Cup a ajuns la cea de-a șaptea ediție deja, ediție ce a demarat în luna mai a acestui an. Meciurile din Victory Cup au loc la București pe „Smart Arena”, strada Lujerului nr. 6 (între Plaza România și Cora Lujerului).

Vă redăm din textul afișat pe site-ul oficial al competiției: „Victory Cup este o competiție de minifotbal dedicată fotbaliștilor amatori. De la foști campioni ai României, foști internaționali și până la oameni care nu au practicat niciodată acest sport la nivel de performanță, peste 2500 de jucători au fost legitimați și zeci de echipe au fost înscrise în cele șase ediții ale competiției.”

Site-ul oficial al competiției este : http://www.victorycup.ro/

Loading...

Citește și