Mini Campionat Mondial de baschet 3x3 la București

Ultima actualizare:

    Turneele de baschet 3x3 revin la București
Turneele de baschet 3x3 revin la București

Mini campionat mondial de baschet 3x3 la București: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger și 3x3 Women Series Bucharest, în week-end-ul 10-11 august la ParkLake Shopping Center.

Naționala feminină a României, calificată la Campionatul European și locul șapte la ultima ediție a Mondialelor va avea o companie extrem de selectă în turneul 3x3 Women Series de la București, competiție dedicată echipelor naționale. Franța, medaliată cu bronz la ultimele Campionate Mondiale și campioana europeană din 2018, titlu cucerit chiar la București sau forțe precum Spania, Rusia Cehia și Canada vor fi prezente în turneul feminin de la ParkLake Shopping Center.Cea mai bună echipă de baschet 3x3 din circuitul mondial profesionist masculin, Novi Sad, revine la București în încercarea de a-și lua revanșa în fața marilor rivali din Riga, campioni ai ultimelor două ediții ale Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.Premii de 32.000 de dolariÎn total cinci echipe din Top 10 din FIBA 3x3 World Tour vor fi prezente la București, unde competiția se anunță acerbă, cu echipe din SUA, Canada, Porto Rico, Filipine și Arabia Saudită și șapte reprezentante ale bătrânului continent. Ambele finaliste ale turneului masculin se vor califica în circuitul mondial FIBA 3x3 World Tour iar valoarea totală a premiilor în bani este de 32.000 de dolari, câștigătoarea urmând să încaseze 15.000 de dolari.Evenimentul organizat în ParkLake Shopping Center va oferi, pe lângă electrizantele meciuri de baschet și o serie de momente de entertainment, concursuri cu premii pentru spectatori, un meci al vedetelor și multe alte surprize. Majoretele Dracula’s Girls au pregătit pentru toți pasionații de dans un flash-mob, care va fi organizat duminică, 11 august, în a doua parte a zilei. Primii 50 de participanți care vor veni să danseze alături de fete vor fi premiați cu un tricou.

Meciurile din faza grupelor vor avea loc sâmbătă, în intervalul 10.00 – 21.00. Duminică au loc meciurile eliminatorii, începând cu ora 13.00. Finalele sunt programate la ora 20.00.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net