Minaur Baia Mare şi Dunărea Brăila vor avea adversare de top în grupele EHF European League

dunarea-braila-minaur-sr6_4399.jpg

Minaur Baia Mare şi Dunărea Brăila vor avea o misiune dificilă
Minaur Baia Mare şi Dunărea Brăila vor avea o misiune dificilă
Foto: sportpictures.eu

Echipele feminine de handbal Minaur Baia Mare şi Dunărea Brăila şi-au aflat, astăzi (joi, 26 noiembrie), adversarele din faza grupelor ediției 2020/2021 a EHF European League. Meciurile vor debuta în 9-10 ianuarie 2021.

Reprezentantele țării noastre vor evolua alături de grupări reprezentând țări cu handbal de nivel înalt. Ceea ce nu este o surpriză ținând cont că s-au disputat și tururi preliminare. Potrivit tragerii la sorţi, Minaur Baia Mare va evolua în grupa C, alături de Astrakhanocika (Rusia), Storhamar (Norvegia) și Thuringer (Germania), iar Dunărea Brăila a fost repartizată în grupa D, cu Siofok (Ungaria), Kuban Krasnodar (Rusia) și Fleury (Franţa).
În celelalte două grupe vor juca Herning-Ikast Handbold (Danemarca), Vaci NKSE  (Ungaria), HC Zvezda (Rusia), Paris 92 (Franța), în Grupa A, respectiv Lada Togliatti (Rusia), Kastamonu (Turcia), Nantes AH (Franţa), MKS Lublin (Polonia), în Grupa B.
La tragerea la sorți de la Viena, Minaur Baia Mare a fost inclusă în prima urnă valorică, iar Dunărea Brăila în cea de-a doua.  Cea de-a treia reprezentantă a României în această competiție, Gloria Buzău a fost eliminată în turul 3 preliminar de Nantes AH (27-21 și 16-23).
Meciurile din grupe vor începe în 9-10 ianuarie 2021.  Primele două clasate din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei.

Loading...