Mike Tyson a măsluit probele doping folosind urina soției sale!

Mike Tyson

Mike Tyson
Mike Tyson

Fost campion mondial al greilor, Mike Tyson a recunoscut că a folosit urina soției și a copiilor la controalele antidoping!

Cunoscut pentru stilul său non-conformist, pugilistul american Mike Tyson (53 de ani) a rămas în istoria sportului cu mănuși drept cel mai tânăr campion mondial al greilor. În 1986, el a devenit campion WBC, iar un an după aceea și-a adjudecat și centurile versiunilor WBO şi IBF. Victorios prin knock-out în 44 din 58 de meciuri disputate, Tyson s-a dedicat mai apoi și cinematografiei, având apariții  în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover şi Hangover II). 
Intervievat recent de ESPN, americanul a făcut o serie de declarații care au stârnit rumoare. El a povestit cum a "păcălit" controale antidoping: "Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Atunci mi-am zis că e mai bine să folosesc urina copiilor mei". O declarație făcută la câteva zile după ce baschetbalistul american DJ Cooper a fost suspendat 2 ani pentru că un test antidoping a relevat că este însărcinat, el înlocuind proba de urină cu una aparţinând prieteniei sale, care nu ştia că este gravidă.
Tyson a explicat şi cum scăpa de supravegherea personalului medical la controale: "Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul. Aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi plecau", a conchis el.

Loading...