Mike Tyson, declaraţie incredibilă: «M-am călugărit!»

Ultima actualizare:

    Mike Tyson
Mike Tyson

Fostul boxer Mike Tyson (47 ani) a anunţat că şi-a schimbat total stilul de viaţă. Nu mai cheltuieşte banii pe nimicuri, aşa cum făcea înainte, şi nu mai merge în cluburi, dar a recunoscut că nu va putea încă să renunţe la alcool şi droguri.

"Nu o să vă spun că nu voi mai consuma alcool sau nu mă voi mai droga. Sper că nu mă voi face de râs, pentru că asta se întâmpla în mod normal, nu mă opream până nu eram arestat sau provocam un accident rutier. Nu mai auziţi nimic în legătură cu mine pentru că nu mai merg în cluburi, nu mai am 45 de prietene pentru care să plătesc şi nu mai cheltuiesc toţi acei bani acum. Pur şi simplu nu mai am acel stil de viaţă. Călătoresc în întreaga lume şi vorbesc cu oameni interesanţi. Pentru mine acesta este un stil de viaţă monastic, e ca şi cum aş fi un călugăr", a spus Tyson pentru BBC.

Mike Tyson a fost unul dintre cei mai mari boxeri ai lumii, devenind la 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. De-a lungul carierei a fost implicat în numeroase scandaluri şi chiar a fost închis pentru viol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net