Mihai Leu, în juriul unui concurs inedit

Mihai Leu.jpg

Mihai Leu
Mihai Leu
Citeste tot despre: 

Mihai Leu, Campion Mondial la box şi Campion Naţional la raliu, va juriza împreună cu Piotr Ciński, Campion Mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantări auto din România – KING of Wrapps.

Organizat de Leykom, concursul KING of Wrapps se va desfăşura în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie în Pavilionul Central din Romexpo–Bucureşti. Arena competiţională va fi inaugurată în cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud–Est, care va avea loc în perioada 26–29 septembrie la Romexpo–Bucureşti, Pavilionul Central.

Valoarea premiilor este de 1000 de euro (premiul I), 700 de euro (premiul II) şi 500 de euro (premiul III). Câştigătorul Marelui premiu va primi titlul de “King of Wraps” şi o excursie la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas (bilet de avion, cazare şi intrare la expoziţie).

Înscrierile la concurs se pot face completând formularul online până pe 24 septembrie sau în timpul expoziţiei PRINT&SIGN (în limita locurilor disponibile). Se pot înscrie toate persoanele fizice rezidente în România, fără cazier şi eligibile pentru viza SUA.

Loading...

Citește și

  • Soţii Leu adoră să plece în vacanţă împreună şi să viziteze cele mai frumoase locuri din lume. Deoarece munceşte foarte mult, Anna s-a gândit să-i facă o surpriză lui Mihai Leu şi a rezervat o cameră la unul dintre cele mai exclusiviste complexuri hoteliere din Turcia. unde au avut parte de câteva zile pe cinste.

  • Talentata cântăreaţă Inna a fost invitata specială a legendei vii a boxului românesc Mihai Leu, născut în judeţul Hunedoara, unde locuieşte şi acum.