Michael Schumacher are copii campioni

Ultima actualizare:

    Mick Schumacker e campion la  karting. Gina Maria e pasionată de rodeo
Mick Schumacker e campion la karting. Gina Maria e pasionată de rodeo

Gina are 18 ani şi a câştigat numeroase titluri la rodeo, fiind susţinută şi de mama sa care deţine o fermă unde creşte zeci de cai, în timp ce Mick (16 ani) îi calcă pe urme tatălui şi va concura în Formula 4.

Michael Schumacher, omul care a fost de şapte ori cel mai bun pilot de Formula 1 din lume, e imobilizat într-un scaun cu rotile după ce în decembrie 2013 a suferit un accident la schi. Dar, numele său în sport e dus mai departe de copii. Gina Maria a reuşit să se impună în concursurile de rodeo şi în 2013  a devenit campioană europeană la categoria juniori. 

Mama sa, Corinna, e pasionată de cai – a şi practicat echitaţia – aşa că are un ranch şi a încurajat-o pe fată să practice acest sport, chiar dacă e foarte periculos. 

În schimb, Mick a moştenit pasiunea tatălui: iubeşte maşinile. Concurează de mic în sporturile cu motor, iar lunile trecute a luat medalia de argint la campionatul mondial de karting. Acum va participa la Formula 4, fiind cu un pas mai aproape de Formula 1, acolo unde tatăl său a dominat circuitul.

Michael Schumacher se recuperează greu

Michael Schumacher a suferit, la 29 decembrie 2013, un grav accident la schi. El a luat-o pe un drum secundar când se afla în vacanţă în staţiunea franceză Meribel, diagnosticul fiind traumatism cranian sever şi hemoragie cerebrală. A stat multe luni în comă, a suportat câteva operaţii şi acum se recuperează acasă cu ajutorul medicilor. Din păcate, e paralizat complet, putând doar să clipească. „Stă în pat, dar uneori e pus pe scaun şi se uită pe geam. Urmează şi un program de recuperare fizică pentru ca muşchii să nu se atrofieze”, au scris, de-a lungul ultimelor luni, ziarele germane. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net