Metal Galaţi a câştigat la mare luptă derby-ul cu Tomis Constanţa

Ultima actualizare:

    Metal Galaţi
Metal Galaţi

Programat astăzi, la Galaţi, derby-ul Diviziei A1 la volei dintre echipele feminine CSU Metal Galaţi şi Volei 2004 Tomis Constanţa s-a încheiat cu succesul celei dintâi, care astfel îşi păstrează invincibilitatea pe teren propriu de mai bine de trei ani: 3:2 (16, 16, -14, -20, 12).

Prin acest succes fetele pregătite de Zoran Terzic şi-au luat revanşa pentru eşecul (1:3) din tur. "Victoria aceasta este foarte importantă pentru noi. Am reuşit să câştigăm din nou în faţa Tomis-ului şi să pregătim astfel partida cu Asystel Novara, de miercuri, din Liga Campionilor", a declarat după meci antrenorul sârb al campioanei României.

În urma acestui succes Metal are 22 de puncte, ocupând locul 2 în clasament, după Dinamo Romprest (23p). Tomis se află pe 4, cu 20 de puncte, dar şi cu un joc mai puţin disputat - restanţa de la Focşani este programată în 24 ianuarie.

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 17.00, în sala "Romeo Iamnadi" din Buzău, CSU Metal Galaţi va încerca să câştige disputa cu Asystel Novara (Italia) şi să devină prima formaţie de volei din România care se califică în Top 12 din Liga Campionilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net