“Metal Galaţi are şanse de calificare”

Ultima actualizare:

"Suntem o echipă nouă şi jucăm pentru prima oară în Liga Campionilor în această formulă. A fost normal că am fost timoraţi în primul set, dar apoi, şi cu ajutorul publicului, ne-am revenit. Cred că avem şanse mari să ne calificăm mai departe în acest sezon", a declarat la finalul partidei antrenorul gălăţencelor.

"Fiecare meci este dificil, dar mai ales unul cu Muszyna. Am avut în faţă cinci jucătoare din naţionala Poloniei, medaliată cu bronz la Campionatul European din septembrie", a mai precizat Terzici după victoria cu 3-1 din sala "Romeo Iamandi" din Buzău.

Victoria gălăţencelor a venit într-un moment dificil al echipei, care a rămas fără susţinere pe plan local. Primăria din Galaţi nu a mai putut să-şi onoreze promisiunea de a-şi susţine financiar reprezentanta, tot din cauza crizei, iar finanţatorul Corneliu Mangalea a recunoscut că nu poate asigura singur bugetul presupus de prezenţa în Champions League.

"La acest meci, nu ne-am mai gândit la restanţele financiare pe care le are clubul faţă de jucătoare şi am intrat pe teren să dăm totul pentru victorie şi să dovedim că suntem adevărate profesioniste", a spus Nneka Onyejekwe, singura jucătoare româncă din sextetul de start al Metalului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net