Mesajul emoţionant al Larisei Iordache pentru fani: "Încă pare un vis neplăcut"

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache in lacrimi, dupa groaznica accidentareFOTO: EPA
Larisa Iordache in lacrimi, dupa groaznica accidentareFOTO: EPA

Accidentată chiar la ultima diagonală a încălzirii de dinaintea intrării în calificările Campionatului Mondial, gimnasta Larisa Iordache a scris, la aproape 20 de ore de la producerea rupturii de tendon achilian de la piciorul drept, un mesaj emoţionant pe Facebook.

”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă aşteptam chiar la asta. Ce-i drept, m-a cam luat prin surprindere. Deşi sunt bulversată, încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulţumesc din tot sufletul. N-am crezut că toată munca noastră, a mea şi a antrenorilor, se poate evapora într-o fracţiune de secundă. N-am crezut şi încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de şapte ori, te ridici de opt”, eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine. Mulţumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune şi susţinerea voastră. Mulţumesc antrenorilor mei pentru tot. We are a team! Mulţumesc familiei mele pe care o iubesc şi mă iubeşte necondiţionat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteţi alături. Mulţumesc”, a scris Larisa Iordache în mesajul de pe Facebook.

Ea s-a accidentat la încălzire, miercuri seară, înaintea intrării la primul aparat, solul, suferind o ruptură de tendon ahilian la piciorul drept şi ar urma să revină în ţară vineri. După intervenţia chirurgicală necesară, Iordache va avea nevoie de cel puţin şase luni de recuperare.

Iordache a primit, miercuri noaptea, numeroase încurajări din partea mai multor gimnaste din lume, între care Simone Biles, Alexadra Raisman sau Claudia Fragapane, cărora le-a răspuns: ”N-am crezut niciodată că sunt atât de iubită. Vă mulţumesc mult pentru suport şi mesaje. Vă iubesc”.

Larisa Iordache urma să evolueze la toate cele patru aparate şi era creditată cu şanse la medalii în proba de individual-compus la Campionatul Mondial de la Montreal, care se încheie duminică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net